Επιμένει για Λάβια η Λίβερπουλ, επανέρχεται με νέα βελτιωμένη πρόταση!

Ρομέο Λάβια

i

©PrtScr

Επιμένει για Λάβια η Λίβερπουλ, επανέρχεται με νέα βελτιωμένη πρόταση!

Ιάσονας Τσίλης 16:15 - 31.07.2023

Αποφασισμένη να κάνει δικό της τον Ρομέο Λάβια είναι η Λίβερπουλ, ετοιμάζοντας εκ νέου πρόταση στη Σαουθάμπτον, ύψους στα 45 εκατομμυρίων ευρώ!

Στην πλήρη αναμόρφωση του κέντρου της στοχεύει η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, έχοντας πάρει... προσωπικά την υπόθεση Λάβια. Οι «ρεντς», ήδη κατέθεσαν την αρχική τους πρόταση στους «άγιους», η οποία όμως δεν έγινε αποδεκτή.

Μέχρι στιγμής οι «κόκκινοι» έχουν αποκτήσει τους Αλέξις Μακάλιστερ και Ντόμινικ Σομποζλάι, θέλοντας να φρεσκάρουν τη μεσαία γραμμή τους.

Ιδιαίτερα μετά τις ηχηρές αποχωρήσεις των Χέντερσον και Φαμπίνιο αλλά και του πολυεργαλείου Τζέιμς Μίλνερ, υπάρχει ακόμα κενό σε αυτή τη θέση και ο Ρομέο Λάβια είναι ο εκλεκτός του Γιούργκεν Κλοπ για τη θέση αυτή.

Σύμφωνα λοιπόν, με τον γνωστό Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Λίβερπουλ έχει ετοιμάσει τη δεύτερη της πρόταση για τον 19χρονο Βέλγο, η οποία αγγίζει τα 45 εκατομύρια ευρώ και είναι έτοιμη να την καταθέσει στην Σαουθάμπτον.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ανερχόμενα ταλέντα στο Παγκόσμιο ποδόσφαιρο και οι ιθύνοντες της Λίβερπουλ πιστεύουν ότι υπό την καθοδήγηση του Γιούργκεν Κλοπ, θα μπορέσει να βγάκει όλες του τις αρετές στο γήπεδο.

Την περσινή χρονιά, μέτρησε 36 συμμετοχές και ένα γκολ με τη φανέλα της Σουθάμπτον, η οποία υποβιβάστηκε στην Championship και όπως γίνεται συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει τους σημαντικότερους παίκτες της.

Ο Λάβια αγωνίζεται κυρίως ως αμυντικός μέσος με τα κύρια χαρακτηριστικά του να είναι η έντονη πίεση στη μπάλα, αλλά και η εξαιρετική του αντίληψη στο παιχνίδι, όντας ικανός να βρει κενούς χώρους.

Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι, πρότυπα του είναι ο Σέρχιο Μπουσκέτς και ο πρώην συμπαίκτης του στη Μάντσεστερ Σίτι, Φερναντίνιο, στους οποίους θέλει να μοιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο.