«Πλήγμα» με Ζεσούς στην Άρσεναλ

Γκάμπριελ Ζεσούς

i

©PrtScr

«Πλήγμα» με Ζεσούς στην Άρσεναλ

Κώστας Τσιακλής 17:01 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:02 - 03.08.2023

Η Άρσεναλ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Γκάμπριελ Ζεσούς στην έναρξη της σεζόν αφού ο Βραζιλιάνος επιθετικός αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.

«Πλήγμα» για την Άρσεναλ πριν καν ξεκινήσει η χρονιά! Ο προπονητής των «κανονιέρηδων», Μικέλ Αρτέτα, επιβεβαίωσε πως ο Γκάμπριελ Ζεσούς αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο και θα χάσει την έναρξη της σεζόν στην Premier League.

Η Άρσεναλ προετοιμάζεται για την έναρξη της νέας σεζόν στην Αγγλία όπως άλλωστε και οι υπόλοιπες ομάδες της Premier League. Τα νέα όμως δεν είναι καλά για τους «κανονιέρηδες» αφού ένας τραυματισμός ήρθε να ταράξει τα νερά στο Βόρειο Λονδίνο.

Όπως έκανε γνωστό ο Μικέλ Αρτέτα, ο Γκάμπριελ Ζεσούς είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και αναγκάστηκε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να υποβληθεί σε μια μικρή επέμβαση. Ο Βραζιλιάνος θα απουσιάσει για μερικές εβδομάδες και θα χάσει την έναρξη της σεζόν. Συγκεκριμένα ο Αρτέτα ανέφερε τα εξής:

«Έκανε μια μικρή επέμβαση σήμερα το πρωί, δυστυχώς τραυματίστηκε. Είχε κάποια ενόχληση στο γόνατό του που του προκάλεσε κάποια προβλήματα και έπρεπε να μπει μέσα. Θα μείνει εκτός για μερικές εβδομάδες».

Πλέον η Άρσεναλ αναμένεται να στηριχθεί στον Κάι Χάβερτς που αποκτήθηκε φέτος από την Τσέλσι με 75 εκατομμύρια ευρώ. Πέραν του Γερμανού ο Αρτέτα μπορεί να υπολογίζει και στον Έντι Ενκέτια ενώ ερωτηματικό παραμένει το μέλλον του Φλοριάν Μπαλογκούν. Ο νεαρός επιθετικός φαίνεται πως θα αποχωρήσει και ο Ισπανός ρωτήθηκε αν ο τραυματισμός του Ζεσούς αλλάζει το πλάνο για τον Μπαλογκούν.

«Το σχέδιο με τον Φλο δεν αλλάζει καθόλου. Έχουμε άλλες επιλογές να παίξουμε με διαφορετικής ποιότητας παικτών, οπότε θα προσαρμοστούμε», απάντησε χαρακτηριστικά ο Αρτέτα.

Η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (06/08, 18:00) τη Μάντσεστερ Σίτι στο Community Shield ενώ η πρεμιέρα της στην Premier League είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο (12/08, 14:30). Τότε οι «κανονιέρηδες» θα υποδεχθούν στο Έμιρεϊτς τη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη και θα επιδιώξουν να ξεκινήσουν με το δεξί τη χρονιά. Ο Ζεσούς πιθανόν να απουσιάσει και από τα παιχνίδια με Κρίσταλ Πάλας, Φούλαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.