Η Τσέλσι «κοιτάζει» δύο εναλλακτικές σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Καϊσέδο (vid)

Μόισες Καϊσέδο

i

©Intime

Η Τσέλσι «κοιτάζει» δύο εναλλακτικές σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Καϊσέδο (vid)

Ορέστης Καδδάς 18:32 - 02.08.2023

Η υπόθεση του Μοϊσές Καισέδο τραβάει περισσότερο απ' όσο θα ήθελαν στην Τσέλσι, με τη Μπράιτον ταυτόχρονα να ζητάει κοντά στα 100 εκατομμύρια ευρώ και ως εκ τούτου αναγκάζει τους «μπλε» να κοιτάξουν και άλλες φθηνότερες εναλλακτικές.

Στην Τσέλσι φαίνεται να βλέπουν πλέον ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει η υπόθεση του Μοϊσές Καισέδο, μιας και η Μπράιτον αρνήθηκε μια ακόμη πρόταση της ύψους 93 εκατομμυρίων ευρώ μαζί με τα μπόνους. Έτσι αναγκαστικά γυρνάνε το κεφάλι τους σε πιο οικονομικές περιπτώσεις όπως αυτές του Έντσον Άλβαρεζ και του Τάιλερ Άνταμς, χωρίς βέβαια να σημαίνει αυτό ότι εγκαταλείπουν την περίπτωσή του Καϊσέδο. Η ομάδα από το Λονδίνο πάντως όπως και να έχει θα συνεχίσει τις επαφές με τους «γλάρους», καθώς ενδιαφέρεται και για τον τερματοφύλακα Ρόμπερτ Σάντσεθ.

Με την περίπτωση του Μεξικανού μέσου του Άγιαξ η Τσέλσι είχε ασχοληθεί και το προηγούμενο καλοκαίρι με τον παίκτη, μάλιστα να μην πηγαίνει στις προπονήσεις προκειμένου να πιέσει την ομάδα του να του επιτρέψει να φύγει. Ωστόσο, οι δύο ομάδες δεν τα βρήκαν με την Τσέλσι να παίρνει δανεικό από τη Γιουβέντους τον Ντένις Ζακάρια. Ο διεθνής Μεξικανός είχε φτάσει ένα βήμα μακριά από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ πριν μερικές εβδομάδες αλλά τα 35-40 εκατομμύρια που ζητούσε ο «Αίαντας» κρίθηκαν απαγορευτικά για την ομάδα του Έντιν Τέρζιτς. 

Για την Τσέλσι βέβαια ένα τέτοιο ποσό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα εφόσον ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο δώσει το «οκ». Ο Άλβαρεζ τα τελευταία δύο χρόνια είναι βασικός στην ομάδα του Άμστερνταμ και είναι καθόλα πιθανό να ακολουθήσει τους Ντούσαν Τάντιτς, Γούριεν Τίμπερ και Κάλβιν Μπάσει στην πόρτα της εξόδου μετά την απογοητευτική χρονιά που πραγματοποίησε η ομάδα.

Πέρα από την «παλιά» περίπτωση του Άλβαρεζ υπάρχει και η καινούργια του Άνταμς. Ο Αμερικάνος αγωνίστηκε πέρυσι με τα χρώματα της Λιντς, η οποία όμως υποβιβάστηκε και έτσι είναι πιθανό να ψάχνεται για μια μεταγραφή πίσω στην Premier League. Στην πρώτη του χρονιά με τα «Παγώνια» ο αρχηγός της εθνικής των Ηνωμένων Πολιτειών πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις μέχρι έναν τραυματισμό στα μέσα Μαρτίου, που τον άφησε εκτός για το υπόλοιπο της χρονιάς. 

Η ενίσχυση στο κέντρο είναι βασικό μέλημα της Τσέλσι, καθώς σε μερικές μόνο μέρες έχασε τους Ενγκολό Καντέ, Ματέο Κόβασιτς, Ρούμπελ Λόφτους-Τσικ και Μέισον Μάουντ. Και στη θέση τους μέχρι στιγμής έχει έρθει μονάχα ο νεαρός Λέσλι Ουγκοτσουκβού από τη Ρεν, που όμως είναι αρκετά πιθανό να δοθεί δανεικός στο «αδελφάκι» της Τσέλσι, τη Στρασμπούρ, την οποία πριν ένα περίπου μήνα αγόρασαν ο Τοντ Μπόουλι και οι συνεργάτες του. Τα χρονικά περιθώρια μάλιστα στενεύουν αρκετά, καθώς να θυμίσουμε ότι σε κάτι περισσότερο από μια εβδομάδα ξεκινάει η Premier League, με την Τσέλσι να υποδέχεται τη Λίβερπουλ στις 13 Αυγούστου σε ένα πολύ δυνατό πρώτο τεστ.