Συμφωνία για «τρελή» ανταλλαγή Λουκάκου - Βλάχοβιτς ανάμεσα σε Γιουβέντους και Τσέλσι

Ρομέλου Λουκάκου

i

Ρομέλου Λουκάκου/©IG:romelulukaku

Συμφωνία για «τρελή» ανταλλαγή Λουκάκου - Βλάχοβιτς ανάμεσα σε Γιουβέντους και Τσέλσι

Μαρία Δαλιάνη • 11:36 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Γιουβέντους και Τσέλσι εξετάζουν το ενδεχόμενο ανταλλαγής Ρομέλου Λουκάκου με Ντούσαν Βλάχοβιτς και όπως φαίνεται οι δύο ομάδες βρίσκονται κοντά στη συμφωνία!

Οι δύο ομάδες βρίσκονται κοντά σε μία συμφωνία που μπορεί να αποτελεί το «μπαμ» της χρονιάς! Τόσο ο Ρομέλου Λουκάκου όσο και ο Ντούσαν Βλάχοβιτς θεωρούνται «καμένα χαρτιά» και για τις δύο ομάδες και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα σημειωθούν εξελίξεις. 

Ο Ρομέλου Λουκάκου έχει εκφράσει από καιρό την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Τσέλσι με τις σχέσεις των δύο πλευρών να είναι τεταμένες. Από την άλλη πλευρά ο Ντούσαν Βλάχοβιτς φαίνεται να έχει μετανιώσει προ πολλού την επιλογή του να πάει στη Γιουβέντους.

Η Γιουβέντους πάντως είχε εκφράσει και στο παρελθόν και επίσημα το ενδιαφέρον της για την αγορά του Λουκάκου όμως ήταν δύσκολο να δώσουν τα χρήματα που ζητούσε η Τσέλσι για τον Βέλγο επιθετικό.

Πριν λίγο καιρό υπήρχε κρούση από τους «μπλε» για μια ανταλλαγή ανάμεσα στους δύο παίκτες με τους «Μπιακονιέρι» αρχικά, να παρουσιάζονται αρνητικοί σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Όμως τα δεδομένα άλλαξαν και  δεν αποκλείεται σύντομα να έχουμε εξελίξεις, ενώ σημαντικό ρόλο σε αυτή την υπόθεση διαδραματίζει και το γεγονός πως και οι ίδιοι οι παίκτες θέλουν να αποχωρήσουν από τις ομάδες τους.

Όπως αναφέρει ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι δύο ομάδες βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και δύσκολα θα χαλάσει το deal. Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν δώσει το ΟΚ για αυτήν την... ανταλλαγή και με τη στάση τους βοηθούν να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Μην ξεχνάμε μάλιστα ότι ο Ρομέλου Λουκάκου βρίσκεται καιρό σε διαμάχη με την διοίκηση της Τσέλσι αφού πίεζε την διοίκηση των «μπλε» να αποχωρήσει εδώ και καιρό από το Λονδίνο για αυτό εξάλλου είχε πάει και ως δανεικός στην Ιταλία για λογαριασμό της Ίντερ.

Από τον Ιμπραϊμοβιτς στον Λουκάκου: Οι δέκα ακριβότερες μεταγραφές στην Ευρώπη! (vids)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

12:07 - 28.07.2023

Από τον Ιμπραϊμοβιτς στον Λουκάκου: Οι δέκα ακριβότερες μεταγραφές στην Ευρώπη! (vids)

Το ποδόσφαιρο πλέον έχει μετατραπεί και αυτό σε ένα χρηματιστήριο με τις ομάδες να δαπανούν τεράστια ποσά προκειμένου να αποκτήσουν παίκτες. Από τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στον Ρομέρο Λουκάκου σας παρουσιάζουμε τους 10 ποδοσφαιριστές που έχουν κοστίσει αθροιστικά περισσότερο.

Τσέλσι και Γιουβέντους όπως όλα δείχνουν έχουν έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία και το μόνο που απομένει να ρυθμιστεί είναι τα συμβόλαια τους και αν κάποιος πρέπει να δώσει κάποιο οικονομικό αντάλλαγμα στον άλλον, σε μια πολύπλοκη συμφωνία που οδεύει προς το τέλος.