Ο Ντισασί μεγαλώνει τη γαλλική «αποικία» της Τσέλσι
i

©printscreen

Ο Ντισασί μεγαλώνει τη γαλλική «αποικία» της Τσέλσι

Ορέστης Καδδάς 23:35 - 31.07.2023

Η Τσέλσι έφτασε σε συμφωνία με τη Μονακό για τον Αξέλ Ντισασί έναντι 45 εκατομμυρίων ευρώ.

Σε όλα τα έχει βρει η Τσέλσι με τη Μονακό για τον διεθνή Γάλλο κεντρικό αμυντικό Αξέλ Ντισασί για το ποσό των 45 εκατ. ευρώ. Οι «Μπλε» του Λονδίνου μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γουέσλι Φοφανά ήθελαν έναν ακόμα σέντερ μπακ και φαίνεται ότι το βρήκαν στο πρόσωπο του Ντισασί. Ο 25χρόνος Γάλλος με καταγωγή από τη Δημοκρατία του Κονγό και την Ανγκόλα θα υπογράψει για 5 χρόνια στην ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο και αναμένεται να περάσει ιατρικά μέσα στην εβδομάδα.

Ο Ντισασί θα είναι ο έκτος Γάλλος της Τσέλσι μετά και τη μεταγραφή του Λέσλι Ουγκοτσουκβού από τη Ρεν σε μια προσπάθεια ίσως της Τσέλσι να δελεάσει τον Κιλιάν Εμπαπέ να έρθει δανεικός για έναν χρόνο από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ ταυτόχρονα ενισχύεται με ταλαντούχος Γάλλους ποδοσφαιριστές.

Ο Γάλλος δεξιοπόδαρος αμυντικός αγωνίζεται βασικός τα τρια τελευταία χρόνια στην ομάδα από το Πριγκιπάτο έχοντας πάρει μεταγραφή το 2020 απο τη Ρεμς έναντι 13,5 εκατ. ευρώ. Μάλιστα το ντεμπούτο του στη Μονακό έγινε απέναντι στην παλιά του ομάδα απέναντι στην οποία και σκόραρε. Ο Ντισασί στην Τσέλσι θα βρεί τον προηγούμενο παρτενέρ του στην άμυνα, Μπενουά Μπαντιασίλ, ο οποίος με τη σειρά του αποκτήθηκε από τη Μονακό τον Ιανουάριο που μας πέρασε για το ποσό των 40 εκατ. ευρώ.

Η σημασία της μεταγραφής θα είναι ακόμα μεγαλύτερη αν ο τραυματισμός που αποκόμισε ο Τρέβορ Τσαλόμπα στο φιλικό με τη Φούλαμ και τον ανάγκασε να βγει αλλαγή αποδειχθεί σοβαρός. Μετά τη λήξη του αγώνα ο Ποτσετίνο δήλωσε: «Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Έγινε για προληπτικούς λόγους. Πρέπει να αξιολογήσουμε την κατάσταση τις επόμενες μέρες».

H Τσέλσι μπαίνει «σφήνα» στη Λίβερπουλ για Εμπαπέ!
PREMIER LEAGUE

12:35 - 31.07.2023

H Τσέλσι μπαίνει «σφήνα» στη Λίβερπουλ για Εμπαπέ!

Σε σίριαλ πολλών επεισοδίων εξελίσσεται η υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ, με την Τσέλσι να προσπαθεί να τον κάνει δικό της, με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, την ώρα που η Λίβερπουλ είχε την... ίδια σκέψη πρώτη!

Η νίκη της Τσέλσι με 2-0 επί της Φούλαμ σε αυτό το φιλικό μάλιστα έφερε και τον πρώτο τίτλο για την ομάδα του Ποτσετίνο η οποία πανηγύρισε το τρόπαιο του Premier League Summer Series βγάινοντας πρώτη με επτά βαθμούς σε τρία παιχνίδια.