Προφορική συμφωνία Άρσεναλ - Ράγια!

Ο Ντέιβιντ Ράγια

i

printscreen

Προφορική συμφωνία Άρσεναλ - Ράγια!

Ιάσονας Τσίλης 16:20 - 02.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:27 - 02.08.2023

Σε όλα φαίνεται να τα έχει βρει η Άρσεναλ με τον Ντέιβιντ Ράγια, με τους «κανονιέρηδες» να προσπαθούν να ολοκληρώσουν τη μεταγραφή του Ισπανού τερματοφύλακα ξεκινώντας τις διαπραγματεύσεις με τη Μπρέντφορντ.

Μπορεί η Άρσεναλ, να έχει στο δυναμικό της έναν από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της Premier League, τον Άαρον Ράμσντεϊλ, όμως δεν επαναπαύεται, επιδιώκοντας την απόκτηση του γκολκίπερ της Μπρέντφορντ, Ντέιβιντ Ράγια.

Οι συζητήσεις με τον παίκτη βρίσκονται σε τελικό στάδιο, με τις δύο πλευρές να έχουν έρθει σε συμφωνία και τους Λονδρέζους να ξεκινούν την προσπάθεια τους να πείσουν τις «μέλισσες», ώστε να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή.

Ο Ράγια βρίσκεται σχεδόν μια δεκαετία στο νησί, έχοτας αγωνιστεί για πέντε χρόνια(2014-19) για λογαριασμό της Μπλάκμπερν, πριν μετακομίσει στη Μπρέντφορντ.

Ήταν ο βασικός της τερματοφύλακας τη σεζόν 2020-21, όταν πανηγύρισε την άνοδο της στην Premier League για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Τα τελευταία δύο χρόνια η ομάδα του Τόμας Φρανκ έχει καθιερωθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου και ο 27χρονος γκολκίπερ αποτελεί έναν από τους βασικούς λόγους.

Ιδιαίτερα πέρσι, ήταν κομβικός για τις «μέλισσες», καθώς αγωνίστηκε και στα 38 παιχνίδια του πρωταθλήματος, κρατώντας το μηδέν 12 φορές, επίδοση που τον κατέταξε πέμπτο στη σχετική λίστα.

Τα εντυπωσιακά του νούμερα όμως, δεν σταματούν εκεί με τον Ισπανό να είναι πρώτος σε αποκρούσεις επαφές με τη μπάλα και εύστοχες μακρινές πάσες.

Μάλιστα στη σύγκριση με τον Άαρον Ράμσντεϊλ δεν βγαίνει... καθόλου ζημιωμένος με τα νούμερα τους να είναι αρκετά παρεμφερή.

Καρφιά του Τσάβι για την Άρσεναλ - Η ατάκα του τεχνικού της Μπαρτσελόνα για το φιλικό με τους «κανονιέρηδες» (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

14:54 - 27.07.2023

Καρφιά του Τσάβι για την Άρσεναλ - Η ατάκα του τεχνικού της Μπαρτσελόνα για το φιλικό με τους «κανονιέρηδες» (vid)

Φανερά ενοχλημένος αποχώρησε ο Τσάβι μετά τη λήξη της φιλικής αναμέτρησης μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Άρσεναλ του Μικέλ Αρτέτα, αφού πέρα από την ήττα ένιωσε και μία αχρείαστη ένταση από τους Άγγλους.

Στην περίπτωση που γίνει παίκτης της Άρσεναλ, ο Μικέλ Αρτέτα θα έρθει αντιμέτωπος με έναν... ευχάριστο πονοκέφαλο, έχοντας να επιλέξει ποιος εκ των δύο, θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας.