Η Μπάγερν έχει θέσει τον Ράγια ως τον πρώτο της στόχο για τη θέση του τερματοφύλακα

Νταβίντ Ράγια

i

©PrtScr

Η Μπάγερν έχει θέσει τον Ράγια ως τον πρώτο της στόχο για τη θέση του τερματοφύλακα

Κώστας Τσιακλής 21:19 - 29.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:19 - 29.07.2023

Η Μπάγερν Μονάχου έχει ως προτεραιότητα τον Νταβίντ Ράγια για τη θέση του τερματοφύλακα. Οι «Βαυαροί» ξεκίνησαν τις διαπραγματεύσεις με τη Μπρέντφορντ, η οποία όμως θέλει και ένα αξιοσέβαστο ποσό.

Η Μπάγερν Μονάχου ψάχνεται για νέο τερματοφύλακα και προτεραιότητα της φέρεται να είναι ο Νταβίντ Ράγια της Μπρέντφορντ. Μάλιστα οι «Βαυαροί» έχουν ξεκινήσει ήδη τις διαπραγματεύσεις με τους Άγγλους, οι οποίοι πάντως ζητούν και ένα αξιοσέβαστο ποσό.

Η Μπάγερν Μονάχου ψάχνει για νέο αίμα κάτω από τα δοκάρια αφού ο Γιαν Ζόμερ φέρεται να ολοκληρώνει τη μεταγραφή του στην Ίντερ ενώ ο Μάνουελ Νόιερ παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης λόγω του τραυματισμού του που προκλήθηκε όταν έκανε σκι τον περασμένο Δεκέμβριο. Σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, προτεραιότητα των «Βαυαρών» είναι ο τερματοφύλακας της Μπρέντφορντ, Νταβίντ Ράγια.

Όπως αναφέρει ο Ιταλός ρεπόρτερ η Μπάγερν Μονάχου έχει ξεκινήσει τις συνομιλίες με τον Λονδρέζικο σύλλογο από την αρχή της εβδομάδας. Πάντως η Μπρέντφορντ ζητάει τουλάχιστον 46 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή.

Για τον Ράγια είχαν ενδιαφερθεί επίσης Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ ωστόσο τελικά η περίπτωση του δεν προχώρησε αφού οι «κόκκινοι διάβολοι» απέκτησαν τον Αντρέ Ονάνα ενώ οι «Σπερς» πήραν τον Βικάριο. Αξίζει να σημειωθεί πως η Μπρέντφορντ έχει ανακοινώσει εδώ και καιρό τον Μαρκ Φλέκεν.

Ο Ράγια βρίσκεται στη Μπρέντφορντ από το καλοκαίρι του 2019 όταν και αποκτήθηκε με περίπου 3,5 εκατομμύρια ευρώ από τη Μπλάκμπερν. Ο Ισπανός ήταν ένας από τους πρωταγωνιστές των «μελισσών» όλα αυτά τα χρόνια και έφτασε συνολικά τις 54 ανέπαφες εστίες σε 161 αναμετρήσεις. Την περασμένη σεζόν ήταν και ο τερματοφύλακας με τις περισσότερες αποκρούσεις στην Premier League αφού σταμάτησε συνολικά 154 φορές τις προσπάθειες των αντιπάλων του.

Πάντως στη λίστα της Μπάγερν είχε αναφερθεί πως βρίσκεται και ο Ντομινίκ Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ. Ο δημοσιογράφος του γερμανικού Sky Sport, Φλοριάν Πλέτενμπεργκ, είχε ισχυριστεί πως ο Κοτάρσκι είναι ένα από τα ονόματα που έχουν υψηλό βαθμό από τους ιθύνοντες των «Βαυαρών» και η περίπτωση του συζητιόταν στο εσωτερικό του συλλόγου.