Επιμένει η Μπάγερν για τον Κέιν - Στο Λονδίνο οι Βαυαροί με νέα πρόταση για τον Άγγλο Στραικερ

Χάρι Κέιν

i

©Photo by Marc Atkins/Getty Images/Ideal Images

Επιμένει η Μπάγερν για τον Κέιν - Στο Λονδίνο οι Βαυαροί με νέα πρόταση για τον Άγγλο Στραικερ

Μαρία Δαλιάνη • 12:47 - 28.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Η Μπάγερν κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να φέρει στο Μόναχο τον Άγγλο επιθετικό της Τότεναμ, Χάρι Κέιν.

Δύο υψηλόβαθμα στελέχη της Μπάγερν αναμένεται να μεταβούν στο Λονδίνο, ώστε να πραγματοποιήσουν την Παρασκευή συνάντηση, με τους ανθρώπους της Τότεναμ προκειμένου να αρχίσουν εκ νέου συζητήσεις για την απόκτηση του Χάρι Κέιν.

Οι φήμες που θέλουν τον αστέρα της Τότεναμ Χάρι Κέιν να επιθυμεί να μετακομίσει σύντομα εκτός Λονδίνου καλά κρατούν, με την άφιξη των Βαυαρών στο Λονδίνο να φουντώνουν την φημολογία.

Σύμφωνα με την Telegraph εκπρόσωποι της Μπάγερν καταφθάνουν στο Λονδίνο προκειμένου να συναντηθούν με τους Λονδρέζους και να ανοίξουν νέο κύκλο συζητήσεων για την άμεση μετακίνηση του Χάρι Κέιν στο Μόναχο.

Πάντως, βρετανικές πηγές αναφέρουν πως ο Πρόεδρος των «πετεινών» είχε δώσει τα χέρια με την Παρί Σεν Ζερμέν για την πώληση του Χάρι Κέιν όμως, η άρνηση του ίδιου του παίκτη έβαλε «φρένο» στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Οι δύο πρώτες απόπειρες των Βαυαρών μπορεί να είχαν πέσει στο κενό με την τελευταία προσφορά να αγγίζει τα 80 εκατομμύρια ευρώ όμως δεν δείχνουν διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν εύκολα την μάχη. 

Η Μπάγερν είναι αποφασισμένη και θα επανέλθει στο Λονδίνο με νέα πρόταση που θα αγγίζει τις 86 εκατομμύριες λίρες ποσό που σε ευρώ φτάνει τα 100 εκατομμύρια. Οι Λονδρέζοι από ότι φαίνεται δεν θα πάρουν το ρίσκο να φύγει ελεύθερος ο Κέιν το επόμενο καλοκαίρι χωρίς να μπει ούτε ένα ευρώ στα ταμεία τους, και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.