Ο Εμπαπέ πόζαρε με τον Ροντρίγκο και φούντωσαν οι φήμες για Ρεάλ

Κιλιάν Εμπαπέ

i

© Intime

Ο Εμπαπέ πόζαρε με τον Ροντρίγκο και φούντωσαν οι φήμες για Ρεάλ

Κώστας Τόπας 12:54 - 05.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:54 - 05.08.2023

Ο Κιλιάν Εμπαπέ εθεάθη στη Σαρδηνία μαζί με τον Ροντρίγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και οι φήμες περί μετακίνησης του Γάλλου αστέρα στους Μαδριλένους φούντωσαν όλο και περισσότερο.

Λίγες μέρες πριν την επανέναρξη της Ligue 1, η Παρί Σεν Ζερμέν εξακολουθεί να είναι βυθισμένη στη σαπουνόπερα του Κιλιάν Εμπαπέ. 

Μια απλή σύμπτωση ή μια συνάντηση μεταξύ μελλοντικών συμπαικτών στη Ρεάλ; Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Ροντρίγκο δημοσίευσε στα social media  μια φωτογραφία με τον Κιλιάν Εμπαπέ, που φαίνεται ότι τραβήχτηκε τις τελευταίες ώρες σε βραδιά στη Σαρδηνία.

Μια φωτογραφία που μόλις δημοσιεύτηκε στα δίκτυα, εξαπλώθηκε αστραπιαία και έχει φουτώσει στις φήμες που τοποθετούν τον Εμπαπέ στη Ρεάλ την επόμενη σεζόν. Αυτή τη στιγμή οι θέσεις είναι πιο κοντά από ποτέ αλλά η αλήθεια είναι ότι ο Γάλλος συνεχίζει να ανήκει στην Παρί τουλάχιστον μέχρι το τέλος της επόμενης σεζόν, αν και έχει προθεσμία για να το αλλάξει αυτό μέχρι τις 31 Αυγούστου.

Στην Παρί πάντως συνεχίζουν να διατηρούν τη στάση τους. Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα συνεχίσει να προπονείται με τους «κομμένους» της γαλλικής ομάδας. Κι αυτό διότι δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση σχετικά με το μέλλον του λίγες ημέρες πριν τη σέντρα στη Ligue 1. Συγκεκριμένα το γαλλικό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 12 Αυγούστου με την Παρί να τίθεται αντιμέτωπη κόντρα στη Λοριάν και είναι πολύ πιθανό ο Εμπαπέ να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και κερκίδας.