Βόμβα στην Παρί! Ο Λουίς Ενρίκε σκέφτεται να αποχωρήσει λόγω Εμπαπέ

Λουίς Ενρίκε

i

©ParisSaintGermain

Βόμβα στην Παρί! Ο Λουίς Ενρίκε σκέφτεται να αποχωρήσει λόγω Εμπαπέ

Κώστας Τόπας 08:33 - 04.08.2023

Ο Λουίς Ενρίκε σκέφτεται ήδη να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, περίπου ένα μήνα μετά την παρουσίαση του!

Η κατάσταση σχετικά με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ θα μπορούσε να έχει σοβαρές επιπτώσεις για την Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι προφανές ότι συνεχώς προκύπτουν ειδήσεις που βλάπτουν την εικόνα του Γάλλου αστέρα. Επιπλέον, παίρνονται αποφάσεις για να τον ενοχλήσουν και να τον προκαλέσουν, όπως να μην τον συμπεριλάβουν στην περιοδεία ομάδας στην Ιαπωνία, δίνοντας την εντύπωση ότι είναι «κομμένος» από τον σύλλογο. Αυτές οι διαρροές και οι ενέργειες επιδιώκουν να δημιουργήσουν μια αντίδραση που οδηγεί στην πώληση του παίκτη αυτό το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca» το δράμα στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν έχει τελειωμό. O Λουίς Ενρίκε είδε μια είδηση ​​από τη «Le Parisien», η οποία αμφισβητεί τη συνέχεια του Λουίς Κάμπος στον γαλλικό σύλλογο, που είναι αυτός που τον υπέγραψε στην Παρί. Ο Λουίς Κάμπος και ο Εμπαπέ έχουν μια προσωπική και επαγγελματική σχέση που χρονολογείται από την εποχή του στο Μονακό, όταν ένας προπονητής νέων ήθελε να διώξει τον Γάλλος αστέρα και τελικά ο Λουίς Κάμπος έδιωξε τον προπονητή.

Όλα αυτά καταλήγουν σε μια κρίση που θα μπορούσε να επηρεάσει σοβαρά την Παρί και να οδηγήσει τον Λουίς Ενρίκε να ξανασκεφτεί την παραμονή του στον σύλλογο, ακόμη και πριν κάνει το ντεμπούτο του σε επίσημο αγώνα με τη γαλλική ομάδα. Ο συνδυασμός των αποφάσεων και των διαρροών που σχετίζονται με την κρίση του Εμπαπέ, μαζί με την πιθανή αποχώρηση του Λουίς Κάμπος, δημιουργούν ένα ασταθές και ευαίσθητο περιβάλλον για τον Ισπανό τεχνικό. 

Το μέλλον του στον παριζιάνικο σύλλογο είναι στον αέρα, κάτι που τον οδηγεί να εκτιμήσει αν πρέπει να συνεχίσει σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.