Παραμένει με τους «κομμένους» στην Παρί ο Εμπαπέ

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Intime

Παραμένει με τους «κομμένους» στην Παρί ο Εμπαπέ

Κώστας Τόπας 11:22 - 05.08.2023

Ο Κιλιάν Εμπαπέ θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τους «κομμένους» της Παρί Σεν Ζερμέν, μιας και μέχρι τώρα δεν υπάρχει διέξοδος σχετικά με το μέλλον του στους Παριζιάνους.

Η αντιπαράθεση συνεχίζεται. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Γαλλία, ο Κιλιάν Εμπαπέ θα συνεχίσει να προπονείται με τους «κομμένους» της Παρί Σεν Ζερμέν. Κι αυτό διότι δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση σχετικά με το μέλλον του λίγες ημέρες πριν τη σέντρα στη Ligue 1. Συγκεκριμένα το γαλλικό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 12 Αυγούστου με την Παρί να τίθεται αντιμέτωπη κόντρα στη Λοριάν και είναι πολύ πιθανό ο Εμπαπέ να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και κερκίδας.

Ο Λουίς Ενρίκε, από την πλευρά του, δεν αισθάνεται πολύ άνετα με την κατάσταση του Γάλλου επιθετικού. Μια αμηχανία που γνωρίζει ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ενώ ο Ισπανός τεχνικός θέλει να έχει στη διάθεσή του τον Εμπαπέ και μάλιστα άμεσα. Ωστόσο, ο νέος προπονητής του παριζιάνικου συλλόγου ήξερε, όταν προσγειώθηκε στο Παρίσι, ότι θα βρεθεί αντιμέτωπος με αυτό το «αγκάθι».

Ο Αλ Κελαϊφί παραμένει σταθερός

Η θέση του Νασέρ Αλ Κελαϊφί δεν έχει αλλάξει για την υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ. Ο ηγέτης του Κατάρ δεν καταλαβαίνει γιατί ο 24χρονος επιθετικός δεν έχει αποδεχτεί τη άμεση πώληση αυτό το καλοκαίρι, μιας και στο τέλος της επόμενης σεζόν, η Παρί κινδυνεύει να χάσει τον Γάλλο αστέρα χωρίς να γεμίσει τα ταμεία της.

Από την πλευρά του, ο Λουίς Κάμπος προσπαθεί να αλλάξει τη γνώμη του Κιλιάν Εμπαπέ και να ανανεώσει με τον σύλλογο. Η Παρί ωστόσο οφείλει να βρει ηρεμία για να προστατεύσει την αθλητική της πλευρά. Τον προπονητή, το επιτελείο και τους παίκτες. Ο αθλητικός σύμβουλος μιλάει καθημερινά με τον Λουίς Ενρίκε και τον Παγκόσμιο πρωταθλητή του 2018 και την εξέλιξη της κατάστασης, χωρίς ωστόσο να γνωρίζει ποια θα είναι η κατάληξη αυτής της σαπουνόπερας.