Η αινιγματική ανάρτηση του Λουίς Ενρίκε για τις φήμες περί αποχώρησης του από την Παρί: «Ενας για όλους και όλοι για έναν»

Λουίς Ενρίκε

i

©PSG

Η αινιγματική ανάρτηση του Λουίς Ενρίκε για τις φήμες περί αποχώρησης του από την Παρί: «Ενας για όλους και όλοι για έναν»

Κώστας Τόπας 10:58 - 04.08.2023

Ο Λουίς Ενρίκε έσπασε τη σιωπή του μετά τις φήμες που κυκλοφορούν στη Γαλλία, περί αποχώρησης του από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιστρέφει στη γαλλική πρωτεύουσα μετά την ολοκλήρωση μιας ιαπωνικής περιοδείας στην οποία κυριάρχησε όχι μόνο για τα αποτελέσματα της ομάδας αλλά και για την υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ. Μία υπόθεση η οποία απειλεί να επεκταθεί με την πάροδο του χρόνου, κάτι που, αφενός, δημιουργεί ασυνήθιστη αστάθεια σε κάθε ένα από τα επίπεδα του γαλλικού συλλόγου.

Μερικά ΜΜΕ τόσο στη Γαλλία όσο και στην Ισπανία υπέθεσαν ότι Λουίς Ενρίκε είναι απογοητευμένος με τη σαπουνόπερα του Εμπαπέ και με την πιθανή αποχώρηση του Λουίς Κάμπος, αθλητικού διευθυντή, με αποτέλεσμα να σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, ένα μήνα μετά την υπογραφή του στους Παριζιάνους.

Τώρα, χωρίς να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τέτοιες φήμες, ο Λουίς Ενρίκε τεχνικός δημοσίευσε μια ανάρτηση στο Instagram στην οποία, πέρα ​​από το να ξεκαθαρίζει το θέμα, συνεχίζει να αφήνει πολλά στον αέρα. Δύσκολα ερμηνεύεται η φωτογραφία  που δείχνει τον Ισπανό τεχνικό μαζί με το τεχνικό του επιτελείο, συνοδευόμενη με τις λέξεις: «Ένας για όλους και όλοι για έναν!».

Το θρυλικό μότο των Τριών Σωματοφύλακων, το αθάνατο μυθιστόρημα που αφηγείται τις περιπέτειες, αλλά και τις ατυχίες της προσωπικής φρουράς του βασιλιά Λουδοβίκου XIII, πατέρα αυτού που θα ήταν ο Βασιλιάς Ήλιος, του γιου του Λουδοβίκου 14ου.