Η φόρμουλα της Μπαρτσελόνα για να πείσει την Σίτι να παραχωρήσει τον Μπερνάρντο Σίλβα

Μπερνάρντο Σίλβα

i

PrtScr

Η φόρμουλα της Μπαρτσελόνα για να πείσει την Σίτι να παραχωρήσει τον Μπερνάρντο Σίλβα

Κώστας Τόπας 09:49 - 05.08.2023

Η Μπαρτσελόνα σκοπεύει να κάνει την κίνησή της άμεσα για την απόκτηση του Μπερνάρντο Σίλβα. Ωστόσο, η Μάντσεστερ Σίτι δεν σκοπεύει να αφήσει έτσι απλά τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό και η υπόθεση φαίνεται πολύ περίπλοκη.

Η Μπάρτσα εξακολουθεί να ονειρεύεται τον Μπερνάρντο Σίλβα, αλλά το ερώτημα είναι αν μπορεί να αντέξει οικονομικά αυτή τη μεταγραφή. Η εφημερίδα «Sport» κάνει λόγο αυτό το Σάββατο (05/08) για την «τελευταία προσπάθεια» των «μπλαουγρκάνα» ώστε να στρατολογηθεί ο Πορτογάλος επιθετικός μέσος από τη Μάντσεστερ Σίτι, με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2025.

Η Μπαρτσελόνα αναμένεται προσφέρει στην Σίτι δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς για τον Μπερνάρντο Σίλβα, με την υποστήριξη του Πορτογάλου παίκτη. Εάν γίνει μια μεγάλη πώληση μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, τότε οι Καταλανοί θα μπορούσαν να πληρώσουν εδώ και τώρα για τη μεταγραφή του Πορτογάλου, αλλά δεν θα ήταν η προτιμώμενη επιλογή.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα θέλει να φύγει αλλά η Σίτι... όχι

Με τις επερχόμενες πωλήσεις, συμπεριλαμβανομένης της προγραμματισμένης για τον Ουσμάν Ντεμπελέ στην Παρί , τα αφεντικά της Μπαρτσελόνα πιστεύουν ότι μπορούν να κάνουν μέγιστη προσφορά έως και 65 εκατομμυρίων ευρώ για τον Μπερνάρντο Σίλβα. Από την πλευρά του, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός επιθυμεί να φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι και η Καταλονία φαίνεται να είναι ο αγαπημένος του προορισμός.

Ωστόσο, οι Πολίτες δεν σκοπεύουν να πουλήσουν τον παίκτη τους και οι Καταλανοί γνωρίζουν ότι θα είναι πολύ δύσκολο να ανακτήσουν τον Μπερνάρντο Σίλβα. Ο Πορτογάλος έφτασε στην Σίτι το καλοκαίρι του 2017 από τη Μονακό και την περασμένη σεζόν συνέβαλε τα μέγιστα ώστε η ομάδα του να κατακτήσει τρόπαια, μετρώντας 55 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, με επτά γκολ και οκτώ ασίστ.