Ο Εμπαπέ θέλει μόνο Ρεάλ και το τραβάει στα άκρα με την Παρί

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Intime

Ο Εμπαπέ θέλει μόνο Ρεάλ και το τραβάει στα άκρα με την Παρί

Κώστας Τόπας 09:49 - 06.08.2023

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δείχνει αποφασισμένος να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν κι έπειτα να βάλεις μπρος το πλάνο που έχει για την μεταγραφή του στην Ρεάλ, χωρίς η γαλλική ομάδα να γεμίσει τα ταμεία της.

Με την ομάδα της Παρί να επιστρέφει στις προπονήσεις στις 7 Αυγούστου, ενόψει της έναρξης της σεζόν εναντίον της Λοριάν πέντε ημέρες αργότερα, ο γαλλικός σύλλογος αντιμετωπίζει μια κρίσιμη στιγμή σχετικά με τον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος αστέρας θα συνεχίσει να προπονείται με τους «κομμένους» των Παριζιάνων μιας και μέχρι τώρα δεν υπάρχει διέξοδος σχετικά με το μέλλον του στο κλαμπ, ενώ είναι πολύ πιθανό ο 24χρονος επιθετικός να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και κερκίδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα των μεταγραφών Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η κατάσταση μεταξύ Εμπαπέ και Παρί παραμένει ίδια, με την γαλλική ομάδα να εξακολουθεί να ψάχνει ομάδα για την πώληση του αρχηγού της Γαλλίας αυτόν τον μήνα. Μάλιστα, η πρωταθλήτρια Γαλλίας παραμένει αποφασισμένη να εξασφαλίσει να γεμίσει τα ταμεία της από την πώληση του Εμπαπέ, για να αποφύγει την ελεύθερη μεταγραφή το 2024, όπου αναμένεται να ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν 2023/24.

Ο Ρομάνο ισχυρίζεται ότι δεν υπήρξαν νέες κινήσεις από τον Εμπαπέ με τον επιθετικό να απορρίπτει την επιλογή να επεκτείνει το συμβόλαιό του με μια πρόσθετη ρήτρα, προκειμένου να επιλέξει έναν σύλλογο που θα ενταχθεί το 2024, ως ελεύθερος. Μάλιστα, ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018, παραμένει προσηλωμένος στη στάση του να μην συμφωνήσει σε νέο συμβόλαιο με την Παρί και είναι αποφασισμένος να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα.

Με τη Ρεάλ Μαδρίτης να μην έχει καταθέσει ακόμη επίσημη πρόταση ακόμη, παρά τις φήμες, η Παρί δεν έχει επιλογές. Δεδομένου ότι ο Εμπαπέ δεν ακολούθησε την ομάδα στην Άπω Ανατολή και προπονείται μαζί με τους «κομμένους» της ομάδας, ο σύλλογος θα προσπαθήσει να τον κρατήσει εκτός βασικής ενδεκάδας μέχρι να κλείσει η μεταγραφική περίοδος στα τέλη Αυγούστου.