Η Ρεάλ διέψευσε τα περί αποχώρησης του Πέρεθ: «Φήμες που υπόκεινται σε συμφέροντα»

Φλορεντίνο Πέρεθ

i

Prtscr

Η Ρεάλ διέψευσε τα περί αποχώρησης του Πέρεθ: «Φήμες που υπόκεινται σε συμφέροντα»

Κώστας Τόπας 15:43 - 05.08.2023

Καμία διάθεση να αποχωρήσει από την προεδρία της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ο Φλορεντίνο Πέρεθ, παρά τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν περί αποχώρησης του.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει στα ισπανικά Μέσα για πιθανή απόσυρση του Φλορεντίνο Πέρεθ.

«Μπροστά σε κάποιες φήμες που εμφανίστηκαν σε ορισμένα κοινωνικά δίκτυα που έλεγαν ότι ο πρόεδρος Φλορεντίνπο Πέρεθ υποτίθεται ότι σκέφτηκε να αποχωρήσει από την προεδρία του συλλόγου, η Ρεάλ θέλει να δηλώσει τα εξής: Ότι αυτές οι φήμες είναι παταγωδώς ψευδείς και υπακούουν σε κάποια συμφέροντα που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Και ότι στην επόμενη Γενική Συνέλευση των Αντιπροσωπευτικών Εταίρων της Ρεάλ Μαδρίτης δεν θα υπάρχει θέμα στην ημερήσια διάταξη στο οποίο θα συζητείται το όνομα της Σίτι της Ρεάλ Μαδρίτης», αναφέρεται στην ανακοίνωση των Μαδριλένων.

Την Παρασκευή (04/08) εμφανίστηκαν αρκετές εικασίες για το πιθανό μέλλον του Φλορεντίνο Πέρεθ στη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης. Δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο ηγέτης των «μερένχες» σκοπεύει να υποβάλει την παραίτησή του στην επόμενη Γενική Συνέλευση των Μελών του συλλόγου. Ωστόσο, η Ρεάλ Μαδρίτης, δεδομένου του θορύβου που δημιουργήθηκε, δεν άργησε να απαντήσει μέσω ανακοίνωσης, βάζοντας τέλος σε όλες τις φήμες που σχετίζονται με την αποχώρηση του 76χρονου επιχειρηματία.