Καταγγελία στη FIFA κατά της Ρεάλ για τον Εμπαπέ σκέφτεται να κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Intime

Καταγγελία στη FIFA κατά της Ρεάλ για τον Εμπαπέ σκέφτεται να κάνει η Παρί Σεν Ζερμέν

Δημήτρης Χούπης 15:15 - 01.08.2023

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Telegraph η Παρί Σεν Ζερμέν σκέφτεται να κάνει επίσημη καταγγελία στη FIFA κατά της Ρεάλ Μαδρίτης για την υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Μπορεί ο Κιλιάν Εμπαπέ, όπως φαίνεται να είναι έτοιμος να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά η γαλλική ομάδα σκέφτεται να κάνει κινηθεί κατά της Ρεάλ Μαδρίτης μέσω της FIFA. Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την Telegraph, η ομάδα του Παρισιού εξετάζει να κάνει επίσημη καταγγελία στην Παγκόσμια Ομοσπονδία κατά της «βασίλισσας» για την υπόθεση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης εδώ και καιρό έχει δείξει την επιθυμία της να αποκτήσει τον Γάλλο επιθετικό, φτάνοντας πολύ κοντά στην απόκτησή του δύο χρόνια πριν. Μάλιστα ο 24χρονος πλέον δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τη διοίκηση της Παρί, αφού δεν θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιό του. 

Την ίδια ώρα οι «Παριζιάνοι» πιστεύουν πως ο Εμπαπέ έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης και, όπως αναφέρει η Telegraph έχουν μπει σε σκέψεις να κάνουν καταγγελία στη FIFA κατά της ισπανικής ομάδας. Σε περίπτωση που η Ρεάλ με τον Γάλλο έχουν πράγματι δώσει τα χέρια, τότε αυτό είναι ενάντια στους κανόνες της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου

Κι αυτό γιατί προσέγγισε έναν παίκτη, δίχως να δοθεί η άδεια της ομάδας, που βρισκόταν ο παίκτης και στη συγκεκριμένα περίπτωση της Παρί. Την ώρα λοιπόν που η γαλλική ομάδα σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά της Ρεάλ, η ισπανική ομάδα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ESPN, έχει δώσει διορία μέχρι τις 12 Αυγούστου στον Εμπαπέ για να τον αποκτήσουν. 

Σε περίπτωση που δεν βρεθεί το σημείο κλειδί μεταξύ των δύο πλευρών, τότε η μετακίνηση του Γάλλου σούπερ σταρ στη Ρεάλ δεν θα πραγματοποιηθεί. Μάλιστα ο λόγος που έχει δοθεί αυτή η ημερομηνία είναι η έναρξη του πρωταθλήματος. Στόχος της ομάδας είναι μέχρι εκείνη την ημέρα οι μεταγραφές να έχουν κλείσει.