Θέλει να φύγει, προπονείται με τις… μπουλντόζες, αλλά η Παρί κατέθεσε σήμερα 40 εκατ. ευρώ στον Εμπαπέ!

Κιλιάν Εμπαπέ

i

© Ιntime

Θέλει να φύγει, προπονείται με τις… μπουλντόζες, αλλά η Παρί κατέθεσε σήμερα 40 εκατ. ευρώ στον Εμπαπέ!

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:31 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 01.08.2023

Μπορεί το μεταγραφικό σίριαλ που έχει ξεκινήσει με τον Εμπαπέ να μην έχει ολοκληρωθεί, ωστόσο ο Γάλλος σούπερ σταρ δεν σταματάει να βγάζει οικονομικό κέρδος ακόμη και τώρα που είναι... ανενεργός.

Σε αυτήν τη μεταγραφική περίοδο, το σίριαλ που έχει ξεκινήσει με τον Εμπαπέ, τη μη ανανέωσή του με την Παρί και το ενδιαφέρον της Ρεάλ είναι αυτό που κυριαρχεί στην αθλητική καθημερινότητά μας. Να θυμίσουμε, ο Γάλλος σούπερ σταρ έκανε γνωστό ότι δεν πρόκειται να κάνει χρήση της οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο με την ομάδα του Παρισιού, η οποία περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο που υπέγραψε πέρυσι.

Ωστόσο, η Παρί δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει μέχρι τον επόμενο χρόνο για να μάθει τι σχεδιάζει να κάνει ο Εμπαπέ, διότι το να αφήσει την κατάσταση ως έχει σημαίνει ότι διατρέχει τον κίνδυνο να χαθεί το πιο πολύτιμο περιουσιακό της στοιχείο χωρίς καμία οικονομική αποζημίωση. Από την άλλη, το έντονο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο ξεκίνησε πριν λίγα καλοκαίρια και κρατάει μέχρι και σήμερα, έχει δώσει μία άλλη πνοή σε αυτήν την υπόθεση.

Ο Εμπαπέ αποτελεί διακαή πόθο τόσο της «Βασίλισσας» όσο και του Φλορεντίνο Πέρεθ, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Ο... ανενεργός Εμπαπέ και τα 40 εκατ. ευρώ 

Όταν ο Εμπαπέ ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το 2024, έγιναν γνωστοί και οι οικονομικοί όροι. Ένας από αυτούς ήταν το μπόνους «αφοσίωσης», από το οποίο ο 24χρονος μεσοεπιθετικός θα έβγαζε ένα οικονομικό κέρδος για κάθε έτος της σύμβασης. Αυτό το ποσό ανέρχεται στα 80 εκατ. ευρώ και η ομάδα της Γαλλίας είναι υποχρεωμένη να το δώσει σε δύο δόσεις, η πρώτη στις 31 Ιουλίου και η δεύτερη στις 31 Αυγούστου.

Κλοπ για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για Εμπαπέ: «Γελάμε με αυτές τις φήμες»
PREMIER LEAGUE

21:12 - 31.07.2023

Κλοπ για το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για Εμπαπέ: «Γελάμε με αυτές τις φήμες»

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που θέλουν την ομάδα του να ενδιαφέρεται για τον Κιλιάν Εμπαπέ. Μάλιστα ο Γερμανός τεχνικός είπε πως γελάνε με αυτές τις φήμες.

Αυτό σημαίνει πως αυτήν τη στιγμή ο Κίλιαν Εμπαπέ έγινε κατά 40 εκατ. ευρώ πλουσιότερος, καθώς η Παρί του κατέβαλε την πρώτη δόση. Με αυτά τα δεδομένα, ο μοναδικός στόχος την Παριζιάνικης ομάδας είναι η άμεση πώληση του 24χρονου ποδοσφαιριστή. Να θυμίσουμε, ο Γάλλος σούπερ σταρ αποκλείστηκε από την αποστολή της Παρί που ταξίδεψε στην Ασία για περιοδεία και φιλικούς αγώνες προετοιμασίας και βρίσκεται στο... περιθώριο μέχρι να βρεθεί κάποια λύση.