Βραζιλιάνα influencer αποκάλυψε τη σεξουαλική σχέση του Νεϊμάρ με έναν άντρα

Βραζιλιάνα influencer αποκάλυψε τη σεξουαλική σχέση του Νεϊμάρ με έναν άντρα

Sportal newsroom 16:39 - 30.07.2023 / Ανανεώθηκε: 16:39 - 30.07.2023

Η Σοφία Μπάρκλεϊ έδωσε όλες τις λεπτομέρειες για την υποτιθέμενη σχέση του Νεϊμάρ σε τηλεοπτικό πρόγραμμα στη Βραζιλία.

Η Σοφία Μπάρκλεϊ έριξε τη βόμβα. Ο 34χρονη influencer πήγε σε ένα τηλεοπτικό πρόγραμμα στη Βραζιλία και αποκάλυψε κάτι που επηρεάζει άμεσα τον Νεϊμάρ

Όπως επιβεβαίωσε ο νεαρή Βραζιλιάνα, ο ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν έκανε σεξ με έναν άλλο διάσημο Βραζιλιάνο σε ένα πάρτι που διοργάνωσε ο ίδιος ο Νεϊμάρ, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού. 

Με αυτόν τον τρόπο, ο Νεϊμάρ βρίσκεται για άλλη μια φορά στο επίκεντρο των συζητήσεων και, όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, δεν οφείλεται στις αθλητικές του επιδόσεις. Συγκεντρωμένος στην Ιαπωνία για τα φιλικά που θα δώσει η Παρί Σεν Ζερμέν τις επόμενες μέρες, ο Βραζιλιάνος διεθνής θα πρέπει να αντιμετωπίσει το εξωαθλητικό σκάνδαλο στο οποίο μόλις ενεπλάκη μετά τις δηλώσεις της Σοφία Μπάρκλεϊ.

«Οι δυο τους έκαναν σεξ μεταξύ τους. Έτσι βάλαμε τους εαυτούς μας στη μέση, το κορίτσι κι εγώ. Και φιλήθηκαν, φιλήθηκαν όλοι. Δεν υπήρχαν όρια».  

Για να αποφύγει αυτού του είδους τις διαρροές, ο Νεϊμάρ ανάγκασε όλους τους παρευρισκόμενους στο πάρτι να αφήσουν τα κινητά τους τηλέφωνα σε ένα ξεχωριστό δωμάτιο, που φυλάσσονταν από άτομα που εμπιστευόταν ο Βραζιλιάνος. 

Επιπλέον, οι συμμετέχοντες έπρεπε να υπογράψουν μια συμφωνία εμπιστευτικότητας. Η Σοφία Μπάρκλεϊ αντιστάθηκε και αρνήθηκε να σφραγίσει την υπογραφή της στην εν λόγω συμφωνία και τώρα αποκάλυψε όλη την αλήθεια για το τι συνέβη σε εκείνο το παράνομο πάρτι.

Προφανώς, ο άνδρας με τον οποίο ο ΝεΪμάρ είχε σεξουαλικές σχέσεις είναι ο Πέδρο Σκούμπι. Πρόκειται για έναν νεαρό Βραζιλιάνο σέρφερ, γνωστό όχι μόνο για την ικανότητά του να δαμάζει τα κύματα, αλλά και για την ιδιωτική του ζωή. 

Κιμ Καρντάσιαν: Τα παιδιά της έκαναν «siu» με τον Ρονάλντο και χόρεψαν με τον Νεϊμάρ (vids)
REST OF THE WORLD

14:31 - 26.07.2023

Κιμ Καρντάσιαν: Τα παιδιά της έκαναν «siu» με τον Ρονάλντο και χόρεψαν με τον Νεϊμάρ (vids)

Η Κιμ Καρντάσιαν ταξίδεψε μαζί με τα παιδιά της στην Οσάκα της Ιαπωνίας, προκειμένου να παρακολουθήσουν το φιλικό αγώνα προετοιμασίας ανάμεσα στην Αλ Νασρ και την Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα τα παιδιά της Καρντάσιαν είχαν την ευκαιρία μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης να συναντήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Νεϊμάρ.

Έχει τρία παιδιά με την ηθοποιό Λουάνα Πιοβάνι, την οποία άφησε για να ξεκινήσει ειδύλλιο με τη διάσημη τραγουδίστρια Αννίτα. Σαν και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Σκούμπι συμμετείχε στο Big Brother της Βραζιλίας, που είναι το ίδιο με το Big Brother αλλά στην εκδοχή της χώρας της Νότιας Αμερικής. Έχει έξι εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram.