Κιμ Καρντάσιαν: Τα παιδιά της έκαναν «siu» με τον Ρονάλντο και χόρεψαν με τον Νεϊμάρ (vids)

Κιμ Καρντάσιαν: Τα παιδιά της έκαναν «siu» με τον Ρονάλντο και χόρεψαν με τον Νεϊμάρ (vids)

Άγγελος Φραγκισκάτος 14:31 - 26.07.2023 / Ανανεώθηκε: 14:38 - 26.07.2023

Η Κιμ Καρντάσιαν ταξίδεψε μαζί με τα παιδιά της στην Οσάκα της Ιαπωνίας, προκειμένου να παρακολουθήσουν το φιλικό αγώνα προετοιμασίας ανάμεσα στην Αλ Νασρ και την Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα τα παιδιά της Καρντάσιαν είχαν την ευκαιρία μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης να συναντήσουν τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Νεϊμάρ.

Η Κιμ Καρντάσιαν ταξίδεψε πάνω από 4000 μίλια για να εκπληρώσει την επιθυμία του γιου της να έρθει κοντά στα είδωλά του, τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Νεϊμάρ

Η διάσημη influencer βρέθηκε στο γήπεδο για το ντεμπούτο του Λιονέλ Μεσι με την Ίντερ Μαϊάμι εναντίον της Σαν Λορέντσο. Τρεις μέρες αργότερα, ταξίδεψε στην Οσάκα της Ιαπωνίας για τον φιλικό αγώνα ανάμεσα στην Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο και την Παρί Σεν Ζερμέν

Στο παιχνίδι του Μαϊάμι, ο γιος της Κιμ κούνησε τα μαλλιά του σχηματίζοντας ένα «M-10» προς τιμήν του Μέσι και φόρεσε τη φανέλα της νέας του ομάδας. Αργότερα, ο Αργεντινός φωτογραφήθηκε μαζί τους και χάρισε στον μικρό μια αφιερωμένη φανέλα.

Στην Οσάκα, δείπνησαν σε ένα αποκλειστικό εστιατόριο και επισκέφτηκαν ένα μουσείο. Ο γιος της φορούσε τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης του Κριστιάνο Ρονάλντο, θεωρώντας τον ως τον καλύτερο παίκτη όλων των εποχών. Μόλις έφτασε στο ιαπωνικό στάδιο, «Yanmar Field Nagai», το παιδί άλλαξε φανέλα του Νεϊμάρ. Εκεί, ο Βραζιλιάνος διεθνής του έκανε δώρο τη φανέλα του.

Τι συμβαίνει με τον Ρονάλντο; Η Αλ Νασρ άφησε εκτός promo για τις νέες εμφανίσεις τον Πορτογάλο σταρ (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

13:50 - 26.07.2023

Τι συμβαίνει με τον Ρονάλντο; Η Αλ Νασρ άφησε εκτός promo για τις νέες εμφανίσεις τον Πορτογάλο σταρ (vid)

Μεγάλη έκπληξη έχει προκαλέσει η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από το βίντεο για τις νέες εμφανίσεις της Αλ Νασρ με τους ποδοσφαιρόφιλους ανά τον κόσμο να αναρωτιούνται τί μπορεί να σημαίνει αυτό.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, η Κιμ Καρντάσιαν ανάρτησε στα social media διάφορα βίντεο από την εμπειρία τους. Μέσα σε αυτά τα βίντεο ήταν και η συνάντηση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον οποίο τα παιδιά της έκαναν το διάσημο «Siu». Στη συνέχεια συναντήθηκαν και με τον αστέρα της Παρί Σεν Ζερμέν και της Βραζιλίας, Νεϊμάρ, με τον οποίο χόρεψαν.