Τι συμβαίνει με τον Ρονάλντο; Η Αλ Νασρ άφησε εκτός promo για τις νέες εμφανίσεις τον Πορτογάλο σταρ (vid)

Κριστιάνο Ρονάλντο

i

© PrtScr

Τι συμβαίνει με τον Ρονάλντο; Η Αλ Νασρ άφησε εκτός promo για τις νέες εμφανίσεις τον Πορτογάλο σταρ (vid)

Sportal newsroom 13:50 - 26.07.2023

Μεγάλη έκπληξη έχει προκαλέσει η απουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο από το βίντεο για τις νέες εμφανίσεις της Αλ Νασρ με τους ποδοσφαιρόφιλους ανά τον κόσμο να αναρωτιούνται τί μπορεί να σημαίνει αυτό.

Το νέο βίντεο της Αλ Νασρ έχει δημιουργήσει πολύ «θόρυβο» στο διαδίκτυο με τους φαν του Πορτογάλου αλλά και όχι μόνο να απορούν που ο Κριστιάνο απουσιάζει από το πρόμο για τις καινούργιες εμφανίσεις της ομάδας από το Ριάντ. Το γεγονός αυτό γίνεται ακόμα πιο παράξενο εάν υπολογίσουμε πως ο «CR7» από τον Δεκέμβριο που πήγε στη Σαουδική Αραβία πουλάει περίπου 400 φανέλες κάθε μέρα.

Στο video όμως εμφανίζονται τα καινούργια μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας που ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού. Πρόκειται για τους Μαρσέλο Μπρόζοβιτς, Άλεξ Τέλες, Σεκό Φοφανά αλλά και τον «παλιό» Άντερσον Ταλίσκα. Πέρα από αυτές τις ήδη εντυπωσιακές κινήσεις ή Αλ Νασρ σύφμωνα με δημοσιεύματα είναι πολύ κοντά στον Σαντιό Μανέ, τον οποίο όπως φαίνεται η Μπάγερν Μονάχου δεν υπολογίζει για την επόμενη χρονιά.

Για να γίνει ακόμα περισσότερο εμφανής η περίεργη αυτή κίνηση της Αλ Νασρ να προσθέσουμε ότι οι εμφανίσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο κοστολογούνται στα 100 δολλάρια η μια, οπότε μπορεί να καταλάβει κανέις, καθαρά εμπορικά, πόσο περίεργη είναι η κίνηση αυτή της Αλ Νασρ.

Ο Ρονάλντο στην πρώτη του χρονιά στην Αραβική Χερσόνησο πέτυχε 14 γκολ σε 19 παιχνίδια, αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο έχασε από την Αλ Ιτιχάντ του Καρίμ Μπενζεμά και του Ενγκολό Καντέ πλέον.

H τούμπα της συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο που... αναστάτωσε το Instagram (vid)
REST OF THE WORLD

19:39 - 22.07.2023

H τούμπα της συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο που... αναστάτωσε το Instagram (vid)

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες, την ώρα που απολάμβανε το μπάνιο της στην θάλασσα έχασε την ισορροπία της από ένα κύμα, με την τούμπα να γίνεται viral στον κόσμο του Instagram.

Πάντως η χρονιά δεν έχει ξεκινήσει καλά για την Αλ Νασρ, η οποία έχασε με 5-0 από τη Θέλτα, 4-1 από τη Μπενφίκα, αλλά κατόρθωσε να φέρει 0-0 με την Παρί Σεν Ζερμέν.