Ο Ντεμπελέ απέρριψε μυθική πρόταση της Αλ Νασρ!

Ουσμάν Ντεμπελέ

i

©Barcelona

Ο Ντεμπελέ απέρριψε μυθική πρόταση της Αλ Νασρ!

Κώστας Τσιακλής 14:51 - 23.07.2023

Ο ακραίος επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Ουσμάν Ντεμπελέ, φέρεται να απέρριψε μια μυθική πρόταση της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα, Ουσμάν Ντεμπελέ, φέρεται να απέρριψε ένα χρυσοφόρο συμβόλαιο που του πρόσφερε η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας μοιάζουν να είναι πραγματικά ασταμάτητες στο μεταγραφικό παράθυρο του καλοκαιριού. Από το «χορό» των εκατομμυρίων δεν θα μπορούσε να έλειπε και η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο, η οποία ανακοίνωσε νωρίτερα και την τρίτη της μεταγραφή.

Η Αλ Νασρ προσπάθησε να πραγματοποιήσει ακόμα μια ηχηρή μεταγραφή ωστόσο είδε τον Ουσμάν Ντεμπελέ να λέει ένα μεγαλοπρεπές όχι στην τεράστια προσφορά τους. Οι Σαουδάραβες λοιπόν σύμφωνα με Footmercato έδιναν ένα πενταετές συμβόλαιο στον Γάλλο με ετήσεις απολαβές 40 εκατομμύρια ευρώ (200 εκατομμύρια ευρώ συνολικά.

Μάλιστα όπως αναφέρεται η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν διατεθημένη να πληρώσει και τη ρήτρα αποδέσμευσης που έχει στη Μπαρτσελόνα, η οποία είναι 50 εκατομμύρια ευρώ. Προφανώς η κίνηση αυτή ήρθε λίγες ώρες μετά την απόφαση του Μούσα Ντιαμπί να απορρίψει την Αλ Νασρ και να πάει στην Άστον Βίλα.

Η αινιγματική δημοσίευση του Λουκάκου, την ώρα που το μέλλον του βρίσκεται στον «αέρα» (pic)
SERIE A

14:21 - 23.07.2023

Η αινιγματική δημοσίευση του Λουκάκου, την ώρα που το μέλλον του βρίσκεται στον «αέρα» (pic)

Ο Ρομέλου Λουκάκου δημοσίευσε ένα άκρως αινιγματικό μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κανείς μάλλον δεν ξέρει που απευθύνεται αφού ο ίδιος έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις γύρω από το όνομα του, στην προσπάθεια του να πάρει μεταγραφή.

Ο Ντεμπελέ βρίσκεται στη Μπαρτσελόνα από τον Αύγουστο του 2017, όταν και αποκτήθηκε με 135 εκατομμύρια ευρώ από τη Μπορούσια Ντόρτμουντ. Με τη φανέλα των «μπλαουγκράνα» ο Γάλλος εξτρέμ έχει 40 γκολ και 43 ασίστ σε 185 συμμετοχές. Την περασμένη σεζόν ο Ντεμπελέ κατέγραψε 35 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις και είχε σημειώσει οκτώ τέρματα και εννέα ασίστ.

Άλες Τέλες, η τρίτη προσθήκη του καλοκαιριού

Τα κίτρινα θα φοράει από τη νέα σεζόν ο Άλεξ Τέλες που αποκτήθηκε και επίσημα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως είχε αναφέρει πρόσφατα ο Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Σαουδάραβες θα βγάλουν από τα ταμεία τους σχεδόν πέντε εκατομμύρια ευρώ ενώ ο Τέλες θα αμοίβεται με οκτώ εκατομμύρια ευρώ το χρόνο συν οποιαδήποτε μπόνους. Υπενθυμίζουμε ότι η Αλ Νασρ είχε βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη και απέκτησε επίσης τους Μαρτσέλο Μπρόζοβιτς και Σέκο Φοφανά. Για τον Κροάτη μέσο έδωσε στην Ίντερ, 18 εκατομμύρια ευρώ ενώ για τον Φοφανά δαπάνησε 25 εκατομμύρια ευρώ.