Ίωση η μισή Μπαρτσελόνα, ματαιώθηκε το φιλικό με τη Γιουβέντους

Ίωση η μισή Μπαρτσελόνα, ματαιώθηκε το φιλικό με τη Γιουβέντους

Κώστας Τσιακλής 20:46 - 22.07.2023 / Ανανεώθηκε: 20:49 - 22.07.2023

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι δεν θα γίνει το φιλικό με τη Γιουβέντους, διότι πολλοί παίκτες προσβλήθηκαν από γαστρεντερίτιδα.

To σπουδαίο φιλικό ανάμεσα στη Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους αναβλήθηκε.

Η ομάδα της Καταλονίας ανακοίνωσε ότι πολλοί παίκτες προσβλήθηκαν από γαστρεντερίτιδα και έτσι το φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες, το οποίο ήταν προγραμματισμένο να γίνει στην πόλη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια, ματαιώθηκε.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Η Μπαρτσελόνα ενημερώνει ότι ο αγώνας εναντίον της Γιουβέντους που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα (Κυριακή στις 3 τα ξημερώματα ώρα Έλλαδας) στο Levi's Stadium, στο πλαίσιο του Soccer Champions Tour, ακυρώθηκε. Ένα σημαντικό μέρος της ομάδας της Μπαρτσελόνα έχει ιογενή γαστρεντερίτιδα».

Να θυμίσουμε ότι πριν από λίγες μέρες η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την τρίτη μεταγραφή της για το καλοκαίρι, αφού επιβεβαίωσε τη συμφωνία για την απόκτηση του Οριόλ Ρομέου από τη Χιρόνα.

Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος γίνεται 32 ετών τον Σεπτέμβριο, επιστρέφει στον σύλλογο, στην Ακαδημία του οποίου έπαιξε έως το 2011, οπότε και μετακόμισε στην Τσέλσι. Ο Οριόλ Ρομέου προέρχεται από μια εκπληκτική σεζόν στη Χιρόνα, βοηθώντας τη να τερματίσει στη 10η θέση μετά την άνοδό της στη La Liga.

Ο Ισπανός ήταν στα «ραντάρ» των «μπλαουγκράνα» από πέρυσι, αλλά τελικά κατέληξε φέτος στους Καταλανούς, μιας και ο Σέρχιο Μπουσκέτς αποχώρησε για την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι. Η Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε ότι ο Ρομέου συμφώνησε σε τριετές συμβόλαιο με τον σύλλογο. Οι «μπλαουγκράνα» δεν αποκάλυψαν πόσο κόστισε, αλλά εκτιμάται ότι η Χιρόνα θα λάβει 5 εκατ. ευρώ συν τον δανεισμό του Πάμπλο Τόρε χωρίς κόστος.

Η Μπαρτσελόνα είχε συνδεθεί με πολλούς παίκτες στη μεσαία γραμμή όταν ο Μπουσκέτς επιβεβαίωσε ότι θα έφευγε, αλλά με στενά οικονομικά, επέλεξε μια εξασφαλισμένη βραχυπρόθεσμη επιλογή στον Ρομέου, ο οποίος θα τεθεί άμεσα στη διάθεση του Τσάβι.

Ακόμα κι αν είναι ο πιο φυσικός αντικαταστάτης από άποψη φυσικής κατάστασης, μένει να δούμε αν θα είναι βασική επιλογή στη μεσαία γραμμή με τους Ιλκάι Γκουντογκάν, Πέδρι, Γκάβι και Φρένκι Ντε Γιονγκ.