Γκουντογκάν: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Μπαρτσελόνα»

Ιλκάι Γκουντογκάν

i

©printscreen

Γκουντογκάν: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα στην Μπαρτσελόνα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 09:30 - 16.07.2023 / Ανανεώθηκε: 09:34 - 16.07.2023

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν με μήνυμά του μέσω των social media δήλωσε έτοιμος για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα τη νέα σεζόν.

Ο Ιλκάι Γκουντογκάν βρίσκεται ήδη στη Βαρκελώνη. Ο Γερμανός μέσος έφτασε αυτό το Σάββατο (15/7) στη Βαρκελώνη και δηλώνει έτοιμος για να συμμετάσχει στις προπονήσεις και να ταξιδέψει την ερχόμενη Τετάρτη (19/7) στις Ηνωμένες Πολιτείες για την προετοιμασία που έχει η ομάδα στην οποία θα παίξει τέσσερα παιχνίδια. 

Πριν, ωστόσο, θα γίνει η παρουσίαση ως νέος παίκτης της Μπαρτσελόνα. Η εκδήλωση θα γίνει αυτή τη Δευτέρα (17/7) στην Βαρκελώνη. Θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, θα φορέσει για πρώτη φορά τη φανέλα της καινούργιας του ομάδας και στη συνέχεια θα δώσει την πρώτη του συνέντευξη Τύπου. 

Ο Γκουντογκάν, ήδη ντυμένος με τα ρούχα του συλλόγου, έστειλε ένα μήνυμα στους οπαδούς της Μπαρτσελόνα μέσω των social media της ομάδας. «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους έφτασα στη Βαρκελώνη. Ελπίζω να έχουμε μια πολύ καλή σεζόν και πραγματικά ανυπομονώ να παίξω τον πρώτο μου αγώνα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Γερμανός διεθνής. 

Ο Γκουντογκάν προέρχεται από μία απίθανη χρονιά με τη Μάντσεστερ Σίτι όπου εκτός από το ότι κατέκτησε το τρεμπλ, κατέγραψε 51 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 11 γκολ και επτά ασίστ. 

Με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, του οποίου αποτέλεσε την πρώτη μεταγραφή όταν ανέλαβε τους «Πολίτες» το 2016, ο 32χρονος μέσος εκτοξεύθηκε και εξελίχθηκε σε ένα παγκόσμιας κλάσης μέσο που είχε καταλυτικό ρόλο σε όλες τις επιτυχίες της Σίτι αυτά τα χρόνια.