Στο νοσοκομείο με εντερική λοίμωξη ο Ρομάριο

Ρομάριο

i

©print screen

Στο νοσοκομείο με εντερική λοίμωξη ο Ρομάριο

Sportal newsroom 09:20 - 15.07.2023

Ο Ρομάριο εισήχθη την Πέμπτη (13/7) στο νοσοκομείο του Ρίο Ντε Τζανέιρο, λόγω μιας λοίμωξης που είχε στο έντερο.

Προβλήματα με την υγεία του αντιμετωπίζει ο παλαίμαχος σταρ της Μπαρτσελόνα, Ρομάριο. Ο πρώην Βραζιλιάνος επιθετικός εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Ρίο Ντε Τζανέιρο, Barra d' Or την Πέμπτη (13/7) λόγω μιας λοίμωξης στο έντερο που είχε.

Ο 57χρονος παραμένει μέχρι και σήμερα στο νοσοκομείο, όπου σύμφωνα με νέα ενημέρωση η κατάσταση της υγείας του είναι σταθερή. Υπενθυμίζεται ότι το 2021 ο πρώην παίκτης της Αϊντχόφεν είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για να του αφαιρέσουν τη χοληδόχο κύστη του. 

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε μια σπουδαία καριέρα, έχοντας παίξει μεταξύ άλλων στην Μπαρτσελόνα και την Αϊντχόφεν. Με τους «μπλαουγκράνα» αγωνίστηκε ενάμιση χρόνο, μετρώντας 39 γκολ και οχτώ ασίστ, ενώ κατέκτησε ένα πρωτάθλημα Ισπανίας. Ωστόσο στην ολλανδική ομάδα είχε τα καλύτερά του χρόνια.

Σε 109 παιχνίδια στο πρωτάθλημα μέτρησε 98 τέρματα, βοηθώντας την Αϊντχόφεν να κατακτήσει τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ολλανδίας. Έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα της Βάσκο Ντα Γκάμα, της Βαλένθια, της Φλουμινένσε, της Φλαμένγκο, της Μαϊάμι, της Αλ Σαντ, της Αδελαΐδας και της Αμέρικα. 

Την ίδια ώρα με την Εθνική Βραζιλίας ο Ρομάριο είχε τρεις κατακτήσεις Copa America, αλλά η κορυφαία στιγμή στην ποδοσφαιρική του καριέρα ήταν η κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 1994 στα γήπεδα των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.