Εξω φρενών στην Ατλέτικο για τις δηλώσεις του Ζοάο Φέλιξ να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα

Ζοάο Φέλιξ

i

©Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images/Ideal Images

Εξω φρενών στην Ατλέτικο για τις δηλώσεις του Ζοάο Φέλιξ να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα

Κώστας Τόπας 10:15 - 19.07.2023

Εξαλλοι έγιναν στην Ατλέτικο όταν διάβασαν την συνέντευξη του Ζοάο Φέλιξ, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα.

Ο Ζοάο Φέλιξ έκανε μια δημόσια δήλωση ενδιαφέροντος να παίξει για τη Μπαρτσελόνα και μια «βόμβα» εξερράγη μέσα στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Τις πληροφορίες προωθεί, αυτή την Τρίτη, η ισπανική εφημερίδα Marca, εξηγώντας ότι τα λόγια του Πορτογάλου επιθετικού δεν πήγαν καλά.

«Μου άρεσε να παίζω για την Μπαρτσελόνα. Ήταν πάντα η πρώτη μου επιλογή και μου άρεσε να μπαίνω στην ομάδα της Μπαρτσελόνα. Ήταν πάντα το όνειρό μου από παιδί. Αν συμβεί, θα είναι ένα όνειρο πραγματικότητα», δήλωσε ο Πορτογάλος διεθνής μιλώντας στον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

 «Ο σύλλογος θεωρεί αντιεπαγγελματικό και έλλειψη σεβασμού το γεγονός ότι ο Πορτογάλος εκφράστηκε με αυτόν τον τρόπο για να αναγκάσει την αποχώρησή του», αναφέρεται στο άρθρο για τον Ζοάο Φέλιξ.

Πηγή από την Ατλέτικο Μαδρίτης είπε στη Marca ότι ο Ζόρζε Μέντες, ο μάνατζερ του παίκτη, «γνωρίζει πολύ καλά τις συνθήκες που πρέπει να δημιουργηθούν για να μπορέσει να φύγει ο Ζοάο Φέλιξ», οπότε «πίεσε καταστάσεις» για να πετύχει τον στόχο του ο Φέλιξ, ο οποίος στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν δόθηκε δανεικός στην Τσέλσι. Υπενθυμίζεται ότι ο 23χρονος Πορτογάλος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2027 στην Ατλέτικο και φυσικά οι Μαδριλένοι δεν σκέφτονται να τον παραχωρήσουν χωρίς να γεμίσουν τα ταμεία τους με χρήματα.