Ίντερ Μαϊάμι: Η πρώτη προπόνηση των Μέσι και Μπουσκέτς και το καθιερωμένο φατούρο (vid)

Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Μπουσκέτς στην πρώτη τους προπόνηση με την Ίντερ Μαϊάμι

i

©printscreen

Ίντερ Μαϊάμι: Η πρώτη προπόνηση των Μέσι και Μπουσκέτς και το καθιερωμένο φατούρο (vid)

Άγγελος Φραγκισκάτος 18:25 - 18.07.2023 / Ανανεώθηκε: 18:25 - 18.07.2023

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Σέρχιο Μπουσκέτς προπονήθηκαν για πρώτη φορά με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι κι οι νέοι τους συμπαίκτες τους υποδέχθηκαν με το καθιερωμένο φατούρο.

Ο Λιονέλ Μέσι και ο Σέρχιο Μπουσκέτς είναι και επίσημα παίκτες της Ίντερ Μαϊάμι. Την Τρίτη (18/7) οι πρώην ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα έκαναν την πρώτη τους προπόνηση με την καινούργια τους ομάδα, ενώ δεν έλειψε στην υποδοχή τους στη προπόνηση και το καθιερωμένο «φατούρο».

Η Ίντερ Μαϊάμι σχεδιάζει να φτιάξει μια μεγάλη ομάδα με έντονο χρώμα από την Μπαρτσελόνα. Μετά τις ενσωματώσεις των Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Μπουσκέτς η ομάδα του του MLS έχει ήδη ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον Ζόρντι Άλμπα και τώρα σκοπεύει να υπογράψει και τον Αντρές Ινιέστα.

Μάλιστα η ομάδα με επικεφαλής τον Τάτα Μαρτίνο είναι μία από τις ομάδες που θέλουν να έχουν τον Αντρές Ινιέστα, ο οποίος ανακοίνωσε πριν από μερικές ημέρες το τέλος του από την ιαπωνική Βίσελ Κόμπε, ομάδα στην οποία αγωνιζόταν από το 2018. Ο 39χρονος πρώην «μπλαουγκράνα» εξακολουθεί να θέλει να είναι ενεργός και η Ίντερ Μαϊάμι τον θέλει στην ομάδα της. 

«Θα ήταν ωραίο και ξεχωριστό για τον Μέσι να επέστρεφε στην Μπάρτσα», σχολίασε ο Αντρές Ινιέστα πρν από λίγες ημέρες. Τώρα, έχει τη δυνατότητα να μοιραστεί ξανά τα αποδυτήρια με τον Αργεντινό αστέρα με τον οποίο έπαιξαν μαζί, στην Μπαρτσελόνα, 488 παιχνίδια αλλά και με τον Μπουσκέτς

Ο Ινιέστα διαχειρίζεται και άλλες προτάσεις, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζει και μία από τη Σαουδική Αραβία. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής θα αποφασίσει τις επόμενες μέρες που θα προσανατολιστεί το μέλλον του. 

Ο Ζόρντι Άλμπα δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ποια φανέλα θα φοράει τους επόμενους μήνες. Ο αριστερός οπισθοφύλακας έχει επίσης αρκετές προσφορές, αλλά η Ίντερ Μαϊάμι είναι από τις ομάδες που συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες.