H τούμπα της συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο που... αναστάτωσε το Instagram (vid)

H τούμπα της συντρόφου του Κριστιάνο Ρονάλντο που... αναστάτωσε το Instagram (vid)

Sportal newsroom 19:39 - 22.07.2023

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Χεορχίνα Ροντρίγκες, την ώρα που απολάμβανε το μπάνιο της στην θάλασσα έχασε την ισορροπία της από ένα κύμα, με την τούμπα να γίνεται viral στον κόσμο του Instagram.

Είναι πολλές γυναίκες ποδοσφαιριστών που τραβούν τα βλέμματα πάνω τους κατά καιρούς. Μία από αυτές είναι και η Χεορχίνα Ροντρίγκες, που συχνά πυκνά βρίσκει τρόπο να απασχολεί τον κόσμο των social media.

Έτσι και αυτή τη φορά, όπου η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε αμέριμνη το μπάνιο της στην παραλία προκειμένου να δροσιστεί και ένα κύμα τη χτύπησε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κρατήσει την ισορροπία της και να πέφτει.

Το γνωστό μοντέλο με καταγωγή από την Αργεντινή ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τη συγκεκριμένη τούμπα και έγινε κατευθείαν viral.

Δείτε χαρακτηριστικά:

Γκάφα ολκής από τον Κριστιάνο Ρονάλντο που παραλίγο να χάσει συμβόλαιο 147 εκατ. ευρώ!

Το πρώτο του παιχνίδι με τη φανέλα της Αλ Νασρ για τη σεζόν 2023-24 έδωσε τη Δευτέρα (17/7) ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας να γνωρίζει βαριά ήττα με 5-0 από τη Θέλτα σε φιλική αναμέτρηση. Ο «CR7» αγωνίστηκε τα πρώτα 45 λεπτά, ενώ το δεύτερο ημίχρονο, που μπήκαν και τα πέντε γκολ, το είδε από την κερκίδα.

Το θέμα είναι πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με έναν άκρως περίεργο τρόπο, ρίσκαρε να μπει σε σοβαρούς μπελάδες και να χάσει πολλά χρήματα για εξωαγωνιστικούς λόγους. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ενώ έχει υμβόλαιο με τη Nike για να φοράει προϊόντα ρουχισμού της εταιρείας, ο φακός τον «έπιασε» να φορά περικνήμια της Adidas. Όπως αναφέρει η «Mail Sport», οι ειδικοί στα ποδοσφαιρικά κιτ τον εντόπισαν να φοράει τα Adidas X Pro.

Κριστιάνο: «Δεν έχω μιλήσει με τον Σάντος μετά το Μουντιάλ, πάντα έχω κάτι να αποδείξω» (vids)
REST OF THE WORLD

10:16 - 18.07.2023

Κριστιάνο: «Δεν έχω μιλήσει με τον Σάντος μετά το Μουντιάλ, πάντα έχω κάτι να αποδείξω» (vids)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε ότι δεν είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τον Φερνάντο Σάντος μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ, εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, ενώ πρόσθεσε πως ο ίδιος άνοιξε τον δρόμο για να πάνε άλλοι σπουδαίοι αστέρες στη Saudi League.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει συμβόλαιο με τη Nike από τα πρώτα βήματα της καριέρας του το 2003, το οποίο φτάνει το ποσό των 147 εκατομμυρίων ευρώ (!). Καταλαβαίνει λοιπόν κανείς, ότι η γκάφα που υπέπεσε θα μπορούσε να του κοστίσει πάρα πολύ ακριβά. Αλλά τη γλίτωσε. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως η Αλ Νασρ έχει ανακοινώσει ότι η Nike θα είναι η νέα εταιρεία που θα αναλάβει τον ρουχισμό της ομάδας.