Συγκλονίζει η σύζυγος του Σέρχιο Ρίκο με την πρώτη φωτογραφία μαζί με τον άντρα της από το νοσοκομείο: «Ένα βιβλίο για αυτούς τους δύο μήνες»

Ο Σέρχιο Ρίκο με τη σύζυγό του

i

© Instagram

Συγκλονίζει η σύζυγος του Σέρχιο Ρίκο με την πρώτη φωτογραφία μαζί με τον άντρα της από το νοσοκομείο: «Ένα βιβλίο για αυτούς τους δύο μήνες»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:52 - 01.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:53 - 01.08.2023

Η σύζυγος του Σέρχιο Ρίκο δημοσιοποίησε μία φωτογραφία με τον τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν μέσα από το νοσοκομείο, ενώ θέλησε να στείλει και το δικό της μήνυμα για αυτούς τους δύο δύσκολους μήνες.

Ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, Σέρχιο Ρίκο, συνεχίζει να παλεύει για την ανάρρωσή του, αφού απέφυγε τον κίνδυνο. Να θυμίσουμε, ο 29χρονος πριν από περίπου δύο μήνες είχε μία άσχημη πτώση από ένα άλογο, με αποτέλεσμα να μείνει σε κώμα όλο αυτό τον καιρό στην εντατική. Πλέον αναπνέει κανονικά και απ' ότι φαίνεται επικοινωνεί κανονικά με τους δικούς του ανθρώπους.

Από τη νοσηλεία του ο Ρίκο έχει χάσει είκοσι κιλά, ενώ έχει χάσει το 30% της μυϊκής μάζας του. Ωστόσο δεν έχει κανένα νευρολογικό πρόβλημα, καθώς κάνει κανονικά χειρονομίες και αντιδρά σε ερεθίσματα. Κάπως έτσι μετά από πέντε εβδομάδες μεταφέρθηκε σε άλλη πτέρυγα του νοσοκομείου, έχοντας την ελπίδα ότι θα μπορέσει μέσα στο διάστημα των επόμενων δύο εβδομάδων να επιστρέψει σπίτι του. Παρόλα αυτά η επιστροφή του στα γήπεδα φαίνεται απίθανη.

Από τη μέρα που έγινε το συγκεκριμένο ατύχημα, ο Σέρχιο Ρίκο έχει σε κάθε στιγμή δίπλα του τη σύζυγό του, Άλμπα, η οποία αποτελεί το μεγαλύτερο στήριγμά του. Πριν λίγες ώρες, η αγαπημένη του 29χρονου τερματοφύλακα δημοσιοποίησε κάποιες φωτογραφίες από το νοσοκομείο, ενώ έστειλε κι ένα συγκλονιστικό μήνυμα.

«Δεν έχω πολλά να σας διδάξω ή να σας πω, ή ίσως έχω, γιατί θα μπορούσα να γράψω ένα βιβλίο με όλα τα συναισθήματα που ένιωσα αυτούς τους δύο μήνες, αλλά προτιμώ να μείνω με αυτό που είναι σημαντικό, ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ και ότι δεν μου φτάνει μία ζωή να σας ευχαριστήσω για την τόση αγάπη σε κάθε μήνυμά σας. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

Όπως διαπιστώνεται κι από τις φωτογραφίες, ο Σέρχιο Ρίκο έχει αδυνατίσει αρκετά λόγω της νοσηλείας αλλά και των φαρμάκων.

Ο Σέρχιο Ρίκο έχει χάσει 20 κιλά, θα βγει από το νοσοκομείο αλλά η καριέρα του βρίσκεται σε κίνδυνο
LIGUE 1

10:10 - 09.07.2023

Ο Σέρχιο Ρίκο έχει χάσει 20 κιλά, θα βγει από το νοσοκομείο αλλά η καριέρα του βρίσκεται σε κίνδυνο

Νοσηλευόμενος από τις 28 Μαΐου λόγω πτώσης από άλογο, ο Σέρχιο Ρίκο δεν νοσηλεύεται στην εντατική από τις 4 Ιουλίου. Ο τερματοφύλακας της Παρί θα μπορούσε να βγει από το νοσοκομείο σε δύο εβδομάδες, αλλά το υπόλοιπο της καριέρας του είναι σοβαρά σε κίνδυνο λόγω των επακόλουθων συνεπειών.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν μερικές μέρες, ο Ισπανός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν έστειλε και το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο που βρίσκεται. «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με υποστήριξαν αυτές τις περίπλοκες μέρες. Συνεχίζω να παλεύω για την ανάρρωσή μου και κάθε μέρα γίνομαι καλύτερο. Νιώθω πολύ τυχερός, για άλλη μια φορά θέλω να σας ευχαριστώ όλους, ελπίζω να σας δω σύντομα», έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο instagram.