Νέα εξέλιξη με την κατάσταση της υγείας του Σέρχιο Ρίκο: «Ελπίζω, αλλά...»

Σέρχιο Ρίκο

i

©Photo by Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Νέα εξέλιξη με την κατάσταση της υγείας του Σέρχιο Ρίκο: «Ελπίζω, αλλά...»

Κώστας Τσιακλής 20:31 - 07.07.2023 / Ανανεώθηκε: 21:55 - 07.07.2023

Η σύζυγος του Σέρχιο Ρίκο έφερε ξανά ευχάριστα νέα αφού επιβεβαίωσε πως η κατάσταση του Ισπανού τερματοφύλακα βελτιώνεται αλματωδώς.

Η κατάσταση του Σέρχιο Ρίκο φαίνεται να βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου αφού η σύζυγος του, Άλμπα Σίλβα, ανέφερε πως η κατάσταση του προοδεύει αλματωδώς ωστόσο ακόμα δεν είναι γνωστό το πότε θα λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο γκολκίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν, Σέρχιο Ρίκο, νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας από τις 28 Μαΐου, αφού υπέστη σοβαρό χτύπημα όταν έπεσε από ένα άλογο, με τα πρώτα δημοσιεύματα να έκαναν λόγο για τραυματική εγκεφαλική βλάβη!

Πριν από λίγες μέρες όμως ήρθαν τα ευχάριστα νέα για τον Ισπανό πορτιέρε, καθώς σύμφωνα με τις δηλώσεις της συζύγου του, Άλμπα Σίλβα, ο Σέρχιο Ρίκο βγήκε από την ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε θάλαμο του νοσοκομείου.

Η Άλμπα Σίλβα μίλησε ξανά και ενημέρωσε εκ νέου για την κατάσταση του Σέρχιο Ρίκο. Συγκεκριμένα ανέφερε πως η κατάσταση του βελτιώνεται αλματωδώς και όλοι είναι χαρούμενοι για αυτόν. Παράλληλα είπε πως ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πότε θα λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Αναλυτικά τι είπε η Άλμπα Σίλβα για την κατάταση του Σέρχιο Ρίκο:

«Πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Εξελίσσεται αλματωδώς και είναι πολύ χαρούμενοι μαζί του. Ο Σέρχιο του έχει δώσει πολλή ώθηση και δύναμη και είναι σαν να λέω πάντα, είναι πρωταθλητής. Είναι σε αυτό που πρέπει να είναι, που είναι να συνέλθει, προφανώς του είπαμε πληροφορίες από το εξωτερικό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν είναι το κύριο μέλημά της.

Έτσι μας το έχουν συστήσει. Βεβαίως, δεν είναι γνωστό πότε θα μπορέσει να πάρει εξιτήριο και πότε θα αναρρώσει πλήρως, οι γιατροί δεν τους έχουν διαβεβαιώσει για τίποτα: «Ελπίζω, αλλά δεν ξέρω, δεν μπορώ να πω με 100% σιγουριά».