Ευχάριστα νέα για τον Σέρχιο Ρίκο, βγήκε από την ΜΕΘ μετά από την πτώση που είχε από άλογο

Σέρχιο Ρίκο

i

©Photo by Antonio Borga/Eurasia Sport Images/Getty Images/Ideal Images

Ευχάριστα νέα για τον Σέρχιο Ρίκο, βγήκε από την ΜΕΘ μετά από την πτώση που είχε από άλογο

Κώστας Τόπας 15:05 - 05.07.2023

Ευχάριστα είναι τα νέα για την κατάσταση υγείας του τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, Σέρχιο Ρίκο, καθώς ο Ισπανός βγήκε από την ΜΕΘ και συνεχίζει να αναρρώνει σε θάλαμο του νοσοκομείου.

Ο γκολκίπερ της Παρί Σεν Ζερμέν, Σέρχιο Ρίκο, νοσηλευόταν από τις 28 Μαΐου, αφού υπέστη σοβαρό χτύπημα όταν έπεσε από ένα άλογο, με τα πρώτα δημοσιεύματα να έκαναν λόγο για τραυματική εγκεφαλική βλάβη!

Σήμερα (05/07) όμως ήρθαν τα ευχάριστα νέα για τον Ισπανό πορτιέρε, καθώς σύμφωνα με τις δηλώσεις της συζύγου του, Άλμπα Σίλβα, ο Σέρχιο Ρίκο βγήκε από την ΜΕΘ και μεταφέρθηκε σε θάλαμο του νοσοκομείου. 

«Πλέον θα μπορούμε να είμαστε μαζί του 24 ώρες το 24ωρο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βέβαια, η σύντροφος του Σέρχιο Ρίκο φρόντισε να ξεκαθαρίσει ότι ναι μεν η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί, ωστόσο παραμένει άγνωστο το πότε θα μπορούσε ο κίπερ της Παρί να πάρει εξιτήριο και να επιστρέψει σπίτι του. 

«Δεν μας έχουν πει τίποτα άλλο, αυτή τη στιγμή. Τα πάει πολύ καλά, δόξα τω Θεώ. Δεν ξέρουμε περισσότερα αυτή τη στιγμή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Η αστυνομία δεν μπορεί να αποδείξει ότι ο Σέρχιο Ρίκο ήταν πάνω σε άλογο την στιγμή του ατυχήματος του
LIGUE 1

09:22 - 28.06.2023

Η αστυνομία δεν μπορεί να αποδείξει ότι ο Σέρχιο Ρίκο ήταν πάνω σε άλογο την στιγμή του ατυχήματος του

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, οι γαλλικές Αρχές δεν μπορούν να αποδείξουν ότι ο Σέρχιο Ρίκο ήταν πάνω σε άλογο την στιγμή του ατυχήματος του, από τη στιγμή που δεν υπήρχαν μάρτυρες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ισπανία, οι γαλλικές Αρχές δεν μπορούν να αποδείξουν ότι ο Σέρχιο Ρίκο ήταν πάνω σε άλογο την στιγμή του ατυχήματος του, από τη στιγμή που δεν υπήρχαν μάρτυρες. Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι σύμφωνα με την πλήρη έκθεση 64 σελίδων «δεν υπήρχαν άμεσοι μάρτυρες εκείνο το απόγευμα κι έτσι δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί ότι ο Σέρχιο Ρίκο πάνω σε άλογο τη στιγμή του ατυχήματος».