Την Τετάρτη (05/07) η παρουσίαση του Λουίς Ενρίκε στην Παρί

Την Τετάρτη (05/07) η παρουσίαση του Λουίς Ενρίκε στην Παρί

Κώστας Τόπας 15:39 - 04.07.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν σχεδιάζει να δώσει συνέντευξη Τύπου με τον νέο της προπονητή, Λουίς Ενρίκε, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Κριστόφ Γκαλτιέ.

Ο Λουίς Ενρίκε θα παρουσιαστεί ως νέος προπονητής της Παρί την Τετάρτη (05/07). Η συμφωνία των δύο πλευρών έχει ολοκληρωθεί και το μόνο που μένει είναι να ξεκινήσει η επίσημη δήλωση, η οποία θα γίνει σύντομα, μόλις ανακοινωθεί η αποχώρηση του Γκαλτιέ, ο οποίος αναμένεται να υπογράψει την αποχώρησή του τις επόμενες ώρες. 

Ο Λουίς Ενρίκε κέρδισε το προπονητικό... κάστινγκ της Παρί χάρη σε μια πειστική ομιλία με την οποία έκανε τον Αλ Κελαϊφί και τους ιθύνοντες του γαλλικού συλλόγου να του εμπιστευτούν τα κλειδιά της ομάδας τους. Ο Ισπανός τεχνικός προτιμήθηκε από τον Γιούλαν Νάγκελσμαν, ο οποίος φαινόταν το φαβορί, αλλά τελικά έμεινε εκτός κούρσας για τον πάγκο της παριζιάνικης ομάδας.

Ο Λουίς Ενρίκε εργάζεται εδώ και αρκετό καιρό μαζί με τον Λουίς Κάμπος και γνωρίζει όλες τις συζητήσεις που γίνονται με το περιβάλλον του Εμπαπέ και που έχουν ενταθεί από την περασμένη εβδομάδα για να βρεθεί λύση και να μάθει το συντομότερο αν μπορεί να υπολογίζει στον Γάλλο αστέρα.

Πάντως η διοίκηση της Παρί, εκτός από την πρόσληψη του Λουίς Ενρίκε για την τεχνική ηγεσία της ομάδας είναι έτοιμη να παρουσιάσει και τα έξι νέα μεταγραφικά της αποκτήματα. Συγκεκριμένα, οι πρωταθλητές Γαλλίας θα ανακοινώσουν τις αποκτήσεις των Λούκας Ερναντές, Μανουέλ Ουγκάρντε, Λι Κανγκ Ιν, Μίλαν Σκρίνιαρ, Μάρκο Ασένσιο, Σερ Ντουρ και τον Λουίς Ενρίκε στην τεχνική ηγεσία της.