Το πρώτο μήνυμα του Ρίκο μετά το ατύχημα: «Συνεχίζω να παλεύω για την ανάρρωσή μου»

Ο Σέρχιο Ρίκο και η σύζυγός του

i

IG:albasilvat

Το πρώτο μήνυμα του Ρίκο μετά το ατύχημα: «Συνεχίζω να παλεύω για την ανάρρωσή μου»

Δημήτρης Χούπης 17:14 - 09.07.2023

Το πρώτο μήνυμα μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε έστειλε ο τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν, Σέρχιο Ρίκο, ο οποίος ανέφερε πως συνεχίζει να παλεύει για την ανάρρωσή του.

Ο Σέρχιο Ρίκο απέφυγε τον κίνδυνο μετά το σοβαρό ατύχημα, αφού βγήκε από τη ΜΕΘ. Ο Ισπανό τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν μάλιστα έστειλε και το πρώτο μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο που βρίσκεται. Στο οποίο ανέφερε πως συνεχίζει να παλεύει για την ανάρρωσή του και ευχαρίστησε όσους ανησύχησαν για την κατάστασή του. 

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους που με υποστήριξαν αυτές τις περίπλοκες μέρες. Συνεχίζω να παλεύω για την ανάρρωσή μου και κάθε μέρα γίνομαι καλύτερο. Νιώθω πολύ τυχερός, για άλλη μια φορά θέλω να σας ευχαριστώ όλους, ελπίζω να σας δω σύντομα», έγραψε στον λογαριασμό του στο instagram. 

Ο 29χρονος πριν από περίπου ενάμιση μήνα είχε μία άσχημη πτώση από ένα άλογο, με αποτέλεσμα να μείνει σε κώμα όλο αυτό τον καιρό στην εντατική. Πλέον αναπνέει κανονικά και απ' ότι φαίνεται επικοινωνεί κανονικά με τους δικούς του ανθρώπους. 

Από τη νοσηλεία του ο Ρίκο έχει χάσει είκοσι κιλά, ενώ έχει χάσει το 30% της μυϊκής μάζας του. Ωστόσο δεν έχει κανένα νευρολογικό πρόβλημα, καθώς κάνει κανονικά χειρονομίες και αντιδρά σε ερεθίσματα. 

Κάπως έτσι μετά από πέντε εβδομάδες μεταφέρθηκε σε άλλη πτέρυγα του νοσοκομείου, έχοντας την ελπίδα ότι θα μπορέσει μέσα στο διάστημα των επόμενων δύο εβδομάδων να επιστρέψει σπίτι του. Παρόλα αυτά η επιστροφή του στα γήπεδα φαίνεται απίθανη.