«Ο Νεϊμάρ θα πάει στην Μπαρτσελόνα ως δανεικός από την Παρί»

Νεϊμάρ

i

PrtScr

«Ο Νεϊμάρ θα πάει στην Μπαρτσελόνα ως δανεικός από την Παρί»

Κώστας Τόπας 10:36 - 06.08.2023

Ο Νεϊμάρ, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο που αποκάλυψε την μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι, αναμένεται να ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα, αυτό το καλοκαίρι, με τη μορφή δανεισμού από την Παρί Σεν Ζερμέν.

Φαίνεται ότι το όνομα του Νεϊμάρ θα πάρει χρόνο για να απομακρυνθεί από την τροχιά της Μπαρτσελόνα και τώρα θα μπορούσε να είναι πιο κοντά από ποτέ. Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από τον δημοσιογράφο, Μακμπούτ Αλ-Μαρί, ο οποίος ήταν εκείνος που ανακάλυψε την μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι, ο Νεϊμάρ αναμένεται να ενταχθεί στους «μπλαουγκράνα» αυτό το καλοκαίρι.

Η Μπαρτσελόνα είναι αρκετά δραστήρια στη μεταγραφική αγορά μέχρι στιγμής αυτό το καλοκαίρι και θα συνεχίσει να είναι και τις επόμενες εβδομάδες, μόλις ολοκληρωθεί τελικά η μεταγραφή του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Τσάβι αναζητεί την απόκτηση ενός δεξιού μπακ κι ενός δημιουργικού χαφ. Ο Νεϊμάρ, ο οποίος φαίνεται να είναι στην έξοδο από την Παρί, δεν ανήκει σε καμία από αυτές τις κατηγορίες αλλά θα μπορούσε να καταλήξει στην ομάδα του Ισπανού τεχνικού.

Οπως αναφέρει ο συγκεκριμένος ρεπόρτερ, ο 31χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός πιθανότατα θα ενταχθεί στους Καταλανούς ως δανεικός, καθώς μια μόνιμη μεταγραφή θα ήταν σχεδόν αδύνατη για οικονομικούς λόγους. Βέβαια, Αν και στην Μπαρτσελόνα γνωρίζουν τις ικανότητες του «Νεϊ», ωστόσο όπως φαίνεται ο Τσάβι θεωρεί πως δεν είναι ιδανική η μεταγραφή για την ομάδα του. Ωστόσο, μετά την αποχώρηση του Ντεμπελέ θα μπορούσε να αλλάξει γνώμη.