Στις 15 Αυγούστου η Ρεάλ καταθέτει πρόταση στην Παρί για τον Εμπαπέ

Κιλιάν Εμπαπέ

i

PrtScr

Στις 15 Αυγούστου η Ρεάλ καταθέτει πρόταση στην Παρί για τον Εμπαπέ

Κώστας Τόπας 14:49 - 06.08.2023

Η Ρεάλ είναι η μόνη επιλογή για τον Κιλιάν Εμπαπέ αυτή τη στιγμή και όπως αναφέρουν στη Γαλλία, οι «μερένχες» θα καταθέσουν πρόταση στις 15 Αυγούστου για να τον αποκτήσουν.

Η κατάσταση του Κιλιάν Εμπαπέ έχει φτάσει σε μια στιγμή που η μόνη λύση για να επιλυθεί ικανοποιητικά για όλα τα μέρη είναι μέσω πώλησης αυτό το καλοκαίρι. Αυτή τη στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης είναι η μοναδική ομάδα που μπορεί να αποφέρει τον μισθό του 24χρονου Γάλλου διεθνή επιθετικού αλλά και να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Παρί Σεν Ζερμέν, αφού αρκετές ομάδες έχουν δει την πόρτα της γαλλικής ομάδας από τότε που έγινε γνωστό ότι ο Εμπαπέ είναι προς πώληση.

Έτσι, η Ρεάλ γνωρίζει ότι όσο καθυστερεί αυτή η κατάσταση, τόσο περισσότερα νεύρα θα υπάρχουν στο στρατόπεδο της Παρί και τόσα λιγότερα χρήματα θα κοστίσει ο Εμπαπέ για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Le Parisien», η Ρεάλ Μαδρίτης θα περιμένει μέχρι τις 15 Αυγούστου για να καταθέσει την πρώτη της προσφορά, η οποία, εάν είναι αρκετά μεγάλη για τα συμφέροντα του Αλ Κελαϊφί, θα γίνει άμεσα αποδεκτή.

Μέχρι τότε, με την έναρξη της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, τόσο στη Ligue 1 όσο και στη La Liga, θα ξεκινούσαν οι διαπραγματεύσεις για έναν παίκτη που θα παραμείνει στους «κομμένους» των Παριζιάνων μέχρι νεωτέρας. Πάντως, από την άλλη πλευρά του ο Γάλλος αστέρας γνωρίζει ότι έχει ακόμα ένα συμβόλαιο έτους με την Παρί, η οποία όμως κάνει τα πάντα για να τον βγάλει στο «σφυρί» άμεσα.