Mirror: «Δανεικός στην Αγγλία ο Εμπαπέ και μετά στην Ρεάλ!»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Intime

Mirror: «Δανεικός στην Αγγλία ο Εμπαπέ και μετά στην Ρεάλ!»

Μαρία Δαλιάνη • 11:10 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Δεν έχουν τέλος τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ με τις μέρες της μεταγραφικής περιόδου να λιγοστεύουν και τις επιλογές του να περιορίζονται.

Η «σαπουνόπερα» που αφορά το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ συνεχίζεται με δημοσιεύματα του Ευρωπαϊκού τύπου να αναφέρουν το Σαββατοκύριακο ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να βγάλει από τα ταμεία της 200 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να τον αποκτήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν και να αγωνιστεί από φέτος με τα χρώματα των «Μαδριλένων».

Νέα διάσταση στην υπόθεση όμως δίνει η αγγλική εφημερίδα «Mirror», καθώς αναφέρει ότι ο αρχηγός της Εθνικής Γαλλίας έχει δεχτεί να πάει ως δανεικός για την νέα αγωνιστική σεζόν σε ομάδα της Αγγλίας και στη συνέχεια να πάει στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Μάλιστα, το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει ως υποψήφιους μνηστήρες τις Τσέλσι, Άρσεναλ και Λίβερπουλ παρά την διάψευση που υπήρχε τις προηγούμενες μέρες από τον Γιούνγκερ Κλοπ.

Μια ενδεχόμενη μετακίνηση του Εμπαπέ στην Αγγλία, θα επέτρεπε στον Γάλλο σουπερ σταρ να αποφύγει τον πάγκο καθώς, οι σχέσεις του με τους ανθρώπους της Παρί είναι τεταμένες και το να μείνει στο Παρίσι ίσως δεν είναι και η καλύτερη λύση την δεδομένη στιγμή για τον ίδιο. 

Οι Ισπανοί έδωσαν εντολή στην Ρεάλ να υπογράψει τον Εμπαπέ αυτό το καλοκαίρι μετά τη «σφαλιάρα» από τη Γιουβέντους (vid)
LA LIGA

08:58 - 03.08.2023

Οι Ισπανοί έδωσαν εντολή στην Ρεάλ να υπογράψει τον Εμπαπέ αυτό το καλοκαίρι μετά τη «σφαλιάρα» από τη Γιουβέντους (vid)

Μετά την ήττα της Ρεάλ Μαδρίτης από τη Γιουβέντους (3-1) σε φιλικό προετοιμασίας, ο ισπανικός Τύπος καλεί τους ιθύνοντες του συλλόγου να ενεργήσουν αυτό το καλοκαίρι για να υπογράψουν τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος θα μείνει ελεύθερος σε ένα χρόνο.

Από την άλλη και η Παρί Σεν Ζερμέν θα ήθελε να αποφύγει ένα τέτοιο σενάριο , καθώς σε περίπτωση που ο νεαρός επιθετικός δεν πάρει χρόνο συμμετοχής την νέα αγωνιστική περίοδο θα υπάρχει γκρίνια από τους φιλάθλους της ομάδας. Ίσως το ενδεχόμενο μετακίνησης του για ένα χρόνο στην  Αγγλία, μέχρι και την ολοκλήρωση του συμβολαίου του, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η μεταγραφή του Εμπαπέ στην Ρεάλ να είναι το καλύτερο και για τους δύο, με την Παρί Σεν Ζερμέν μάλιστα να μοιράζεται και τον μισθό του με τον σύλλογο τον οποίο ενδέχεται να μετακινηθεί.

Πάντως, από ότι φαίνεται η στάση του Εμπαπέ έχει κουράσει τους ιθύνοντες της Παρί για αυτό και τον εντάσσουν στους κομμένους της ομάδας με το ενδεχόμενο να πάει δανεικός σε οποιαδήποτε ομάδα να είναι ορατό , σε περίπτωση που η Ρεάλ, που από ότι φαίνεται είναι διακαής πόθος του 24χρονου επιθετικού, δεν καταθέσει επίσημη πρώτη στους Παριζιάνους.