Η Ρεάλ ετοιμάζει πρόταση 200 εκατ. ευρώ για τον Εμπαπέ!

Κιλιάν Εμπαπέ

i

©Photo by Jean Catuffe/Getty Images/Ideal Images

Η Ρεάλ ετοιμάζει πρόταση 200 εκατ. ευρώ για τον Εμπαπέ!

Κώστας Τόπας 08:17 - 07.08.2023

Σύμφωνα με γαλλική κι έγκυρη «Equipe», η Ρεάλ Μαδρίτης θα καταθέσει 200 εκατομμύρια ευρώ στην Παρί Σεν Ζερμέν, αν ο 24χρονος Γάλλος αστέρας εκφράσει δημόσια την επιθυμία του να φύγει.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη Γαλλία, ο Κιλιάν Εμπαπέ θα συνεχίσει να προπονείται με τους «κομμένους» της Παρί Σεν Ζερμέν. Κι αυτό διότι δεν έχει ληφθεί ακόμη απόφαση σχετικά με το μέλλον του λίγες ημέρες πριν τη σέντρα στη Ligue 1. Συγκεκριμένα το γαλλικό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 12 Αυγούστου με την Παρί να τίθεται αντιμέτωπη κόντρα στη Λοριάν και είναι πολύ πιθανό ο Εμπαπέ να βρίσκεται μεταξύ πάγκου και κερκίδας.

Η Ρεάλ γνωρίζει ότι όσο καθυστερεί αυτή η κατάσταση, τόσο περισσότερα νεύρα θα υπάρχουν στο στρατόπεδο της Παρί και τόσα λιγότερα χρήματα θα κοστίσει ο Εμπαπέ για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Μάλιστα, σύμφωνα με την «Le Parisien», η Ρεάλ Μαδρίτης θα περιμένει μέχρι τις 15 Αυγούστου για να καταθέσει την πρώτη της προσφορά, η οποία, εάν είναι αρκετά μεγάλη για τα συμφέροντα του Αλ Κελαϊφί, θα γίνει άμεσα αποδεκτή.

Αυτή τη φορά δημοσίευμα της «Equipe» μεταδίδει ότι οι «μερένχες» σχεδιάζουν να καταθέσουν στους πρωταθλητές Γαλλίας πρόταση που θα αγγίξει τα 180 με 200 εκατομμύρια ευρώ για τον 24χρονο Γάλλο διεθνή επιθετικό! Για να συμβεί αυτό και να προχωρήσει η μεταγραφή, η Ρεάλ θα πρέπει να έχει δει τον ίδιο τον Εμπαπέ να ομολογεί δημόσια πως θέλει να αποχωρήσει από το Παρίσι.