Οριστική συμφωνία της Παρί με τη Μπενφίκα για Γκονσάλο Ράμος

Γκονσάλο Ράμος

i

©PrtScr youtube

Οριστική συμφωνία της Παρί με τη Μπενφίκα για Γκονσάλο Ράμος

Κώστας Τσιακλής 23:05 - 06.08.2023

Η Παρί Σεν Ζερμέν συμφώνησε σε όλα με τη Μπενφίκα για τη μεταγραφή του Γκονσάλο Ράμος. Δανεικός στους Παριζιάνους με υποχρεωτική οψιόν αγοράς ο Πορτογάλος επιθετικός.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θα ανακοινώσει σύντομα μια σπουδαία μεταγραφή αφού συμφώνησε με τη Μπενφίκα για την απόκτηση του Γκονσάλο Ράμος. Λόγω των προβλημάτων με το Financial Fair Play που αντιμετωπίζουν οι Γάλλοι, ο Πορτογάλος επιθετικός θα μεταγραφεί ως δανεικός και με υποχρεωτική οψιόν αγοράς.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να ενισχύσει την επιθετική της γραμμή μετά την αποχώρηση του Λιονέλ Μέσι αλλά και την ενδεχόμενη μεταγραφή του Κιλιάν Εμπαπέ που αρνείται να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Παριζιάνους και βρίσκεται με το 1.5 πόδι εκτός του «Παρκ Ντε Πρενς».

Οι Παριζιάνοι έφτασαν σε συμφωνία με τη Μπενφίκα για την απόκτηση του Γκονσάλο Ράμος. Όπως αναφέρει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο το ντιλ μεταξύ των δύο ομάδων έκλεισε στα 80 εκατομμύρια ευρώ. Αρχικά θα δωθούν τα 65 από αυτά ενώ τα υπόλοιπα 15 εκατομμύρια θα πληρωθούν με τη μορφή των μπόνους.

Δανεικός με υποχρεωτική οψιόν αγοράς ο Πορτογάλος

Σύμφωνα με την ίδια πηγή η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί με τη μορφή δανεισμού στην οποία θα υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς. Αυτό λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Παρί Σεν Ζερμέν με το Financial Fair Play. Με αυτόν τον τρόπο η μεταγραφή θα χρεωθεί στους υπολογισμούς του 2024.

Ο Πορτογάλος κεντρικός επιθετικός θα αποτελέσει την 9η φετινή μεταγραφή της Παρί Σεν Ζερμέν αφού ήδη έχουν ανακοινωθεί οι Μανουέλ Ουγκάρτε (60 εκατ.), Λουκάς Ερναντέζ (45 εκατ.), Ούγκο Εκιτίκε (28,5 εκατ.), Κανγκ Ιν Λι (22 εκατ.), Τσάβι Σίμονς (4 εκατ.), Μίλαν Σκρίνιαρ, Μάρκο Ασένσιο, Αρναού Τένας και Τσερ Ντουρ (ελεύθεροι).

Ο Εμπαπέ θέλει μόνο Ρεάλ και το τραβάει στα άκρα με την Παρί
LIGUE 1

09:49 - 06.08.2023

Ο Εμπαπέ θέλει μόνο Ρεάλ και το τραβάει στα άκρα με την Παρί

Ο Κιλιάν Εμπαπέ δείχνει αποφασισμένος να παραμείνει και τη νέα σεζόν στην Παρί Σεν Ζερμέν κι έπειτα να βάλεις μπρος το πλάνο που έχει για την μεταγραφή του στην Ρεάλ, χωρίς η γαλλική ομάδα να γεμίσει τα ταμεία της.

Ο Γκονσάλο Ράμος αναδείχθηκε από τα τμήματα υποδομής της Μπενφίκα και καθιερώθηκε σταδιακά στην πρώτη ομάδα. Πλέον ο Πορτογάλος φορ έφτασε τις 106 συμμετοχές, με απολογισμό 41 γκολ και 16 ασίστ. Τη φετινή σεζόν σε 47 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις ο Ράμος είχε 27 γκολ και 12 ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 22χρονος είχε βρεθεί και στην αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας για το Μουντιάλ του Κατάρ. Ο Ράμος είχε πετύχει χατ-τρικ στην αναμέτρηση κόντρα στην Ελβετία στα φάση των «16» του θεσμού.