Η Παρί Σεν Ζερμέν αφαίρεσε την αφίσα του Εμπαπέ από το γήπεδο και σταμάτησε την πώληση της φανέλας του

Κίλιαν Εμπαπέ

i

© PrtScr

Η Παρί Σεν Ζερμέν αφαίρεσε την αφίσα του Εμπαπέ από το γήπεδο και σταμάτησε την πώληση της φανέλας του

Η σχέση ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τον Εμπαπέ περνάει... κρίση, ενώ οι πράξεις της γαλλικής ομάδας υποδεικνύουν πως ο 24χρονος ποδοσφαιριστής αποτελεί «ξένο σώμα».

Από τη μέρα που ο Κίλιαν Εμπαπέ έφτασε στο Παρίσι για να υπογράψει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα μέχρι και σήμερα, οι σχέσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έχουν περάσει από... σαράντα κύματα. Η στάση του Γάλλου σταρ ωστόσο το τελευταίο χρονικό διάστημα και η άρνησή του να ανανεώσει το συμβόλαιο, έχει εξοργίσει τους πάντες στο «στρατόπεδο» της Παρί Σεν Ζερμέν

Να θυμίσουμε, ο 24χρονος σούπερ σταρ έκανε γνωστό ότι δεν πρόκειται να κάνει χρήση της οψιόν ανανέωσης για ακόμη ένα χρόνο με την ομάδα του Παρισιού, η οποία περιλαμβάνεται στο συμβόλαιο που υπέγραψε πέρυσι κι από εκείνη την χρονική στιγμή ξεκίνησε το μεγαλύτερο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού.

Το έντονο ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο ξεκίνησε πριν λίγα καλοκαίρια και κρατάει μέχρι και σήμερα, έχει δώσει μία άλλη πνοή σε αυτήν την υπόθεση, με τον Εμπαπέ να αποτελεί διακαή πόθο τόσο της «Βασίλισσας» όσο και του Φλορεντίνο Πέρεθ. Μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχει βρεθεί η «χρυσή» τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές, ωστόσο τα δεδομένα μπορεί να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή.

Το μόνο που είναι σίγουρο τη δεδομένη χρονική στιγμή, είναι πως η διαμάχη μεταξύ Παρί και Εμπαπέ έχει φτάσει σε ένα αρκετά κρίσιμο σημείο, με τον Γάλλο σταρ να αποτελεί «ξένο σώμα» από τον σύλλογο, όπως διαπιστώθηκε και με μία φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Συγκεκριμένα, ο γαλλικός σύλλογος ξήλωσε την αφίσα με το πρόσωπό του έξω από το «Παρκ Ντε Πρενς», ενώ παράλληλα σταμάτησε η πώληση εμφανίσεων με το όνομά του από την μπουτίκ της ομάδας. 

Σιγά μην σκάσει: Ο Εμπαπέ στη Σαρδηνία με δύο μελαχρινές!

Όπως είναι λογικό, ο Γάλλος σούπερ σταρ βρίσκεται στο επίκεντρο με αποτέλεσμα κάθε του κίνηση να τραβάει τα βλέμματα της δημοσιότητας. Τις τελευταίες ώρες, ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκεται στη Σαρδηνία μαζί με δύο μελαχρινά μοντέλα, με σκοπό να περάσει κάποιες στιγμές... χαλάρωσης. Συγκεκριμένα, ο ίδιος εθεάθη να βγαίνει από ένα πολυτελές ιδιωτικό τζετ με έναν φίλο του πριν κατευθυνθεί σε ένα beach club, στο οποίο συνάντησε τα μοντέλα.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Εμπαπέ και την παρέα του, με τον Γάλλο να δείχνει αρκετά ευδιάθετος παρά τα όσα συμβαίνουν ανάμεσα σε αυτόν και την Παρί Σεν Ζερμέν το τελευταίο χρονικό διάστημα.