Νέα πρόταση της Αλ Χιλάλ για Βεράτι - Δίνει 45 εκατομμύρια ευρώ στη Παρί

Μάρκο Βεράτι

i

©Intime

Νέα πρόταση της Αλ Χιλάλ για Βεράτι - Δίνει 45 εκατομμύρια ευρώ στη Παρί

Κωνσταντίνος Ζήκος 15:40 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 15:47 - 08.08.2023

Βελτιωμένη πρόταση κατέθεσε η Αραβική ομάδα για τον Μάρκο Βεράτι, προσφέροντας στη Παρί 45 εκατομμύρια ευρώ για τον Ιταλό που έχει ήδη συμφωνήσει για το συμβόλαιο του.

Η Παρί δεν «καίγεται» να μπει σε συζητήσεις για μια ενδεχόμενη πώληση του Μάρκο Βεράτι, αλλά θα το πράξει αν ικανοποιηθεί οικονομικά. Όπως ανακοίνωσε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Αλ Χιλάλ ανέβασε τη προσφορά των 30 εκατομμυρίων που είχε αποστείλει και έφτασε σε ένα ποσό που αγγίζει τα 45 εκατομμύρια ευρώ. 

Όπως φαίνεται όμως, ο ιδιοκτήτης της Γαλλικής ομάδας, Νάσερ Αλ-Κελαϊφί, δεν είναι διατεθειμένος να παραχωρήσει έναν τόσο ποιοτικό ποδοσφαιριστή σε αυτά τα οικονομικά επίπεδα, αφού αξιώνει τουλάχιστον 70 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Βεράτι, έχει συμπληρώσει πλέον 11 χρόνια παρουσίας στο Παρίσι και φαίνεται να αναζητά μια αλλαγή στη καριέρα του. Στη Παρί πήγε το 2012 από την ιταλική Πεσκάρα, έναντι 12 εκατομμυρίων ευρώ, ποσό που τελικά αποδείχτηκε...μικρό για την αξία αλλά και τη προσφορά του στον σύλλογο. Έχει καταγράψει 416 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τους Γάλλους, σημειώνοντας 11 γκολ και 61 ασιστ. Είναι 55 φορές διεθνής με την Ιταλία, την οποία και εκπροσωπεί από το 2012 έχοντας σημειώσει 3 τέρματα.

Ενδιαφέρον για τον Βεράτι, αλλά μόνο σε θεωρητικό επίπεδο, έχουν εκφράσει το φετινό καλοκαίρι η Λίβερπουλ και η Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά προς το παρόν δεν έχει μετουσιαστεί σε επίσημη πρόταση. Τότε μάλιστα, ο ιδιοκτήτης της Παρί αξίωνε περίπου 80 εκατομμύρια ευρώ για τη παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, ποσό που δύσκολα θα βρει στην αγορά τη δεδομένη χρονική στιγμή. 

Ο Βεράτι πάντως δεν πρόκειται να πιέσει ώστε να φύγει από το Παρίσι, αφού έχει ισχυρούς πλέον δεσμούς με την ομάδα, αλλά και ένα συμβόλαιο μέχρι το 2026.