Συμφώνησε και με Βεράτι η Αλ Χιλάλ

Μάρκο Βεράτι

i

©Intime

Συμφώνησε και με Βεράτι η Αλ Χιλάλ

Κώστας Τσιακλής 21:50 - 27.07.2023

Η Αλ Χιλάλ θέλει να πραγματοποιήσει ακόμα μια σπουδαία μεταγραφή αφού έφτασε σε συμφωνία με τον Μάρκο Βεράτι. Πλέον απομένει η έγκριση της Παρί Σεν Ζερμέν που πάντως απέρριψε την πρώτη πρόταση.

Η Αλ Χιλάλ ετοιμάζεται να κάνει ακόμα μια ηχηρή μεταγραφή αφού έφτασε σε συμφωνία με τον Μάρκο Βεράτι της Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Σαουδάραβες κατέθεσαν πρόταση 30 εκατομμυρίων ευρώ στους Παριζιάνους, οι οποίοι όμως αναμένεται να την απορρίψουν.

Οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας έχουν βαλθεί να τρελάνουν κόσμο φέτος αφού αγοράζουν με τρελά λεφτά τον ένα παίκτη μετά τον άλλο. Τελευταίος που έκανε το ταξίδι για εκεί είναι ο Τζόρνταν Χέντερσον που άφησε τη Λίβερπουλ για χάρη της Αλ Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ.

Η Αλ Χιλάλ με τη σειρά της πραγματοποίησε αρκετές μεγάλες μεταγραφές αφού απέκτησε τους Μαϊκόν, Ρούμπεν Νέβες, Σερχέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς και Καλιντού Κουλιμπαλί, ξοδεύοντας συνολικά 178 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Σαουδάραβες φαίνεται να μην θέλουν να μείνουν μέχρι εκεί αφού θέλουν να κάνουν δικό τους και το Μάρκο Βεράτι της Παρί Σεν Ζερμέν. Η Αλ Χιλάλ κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία σε προσωπικούς όρους με τον Ιταλό μέσο και πλέον θα πρέπει να τα βρουν και με τους Παριζιάνους.

Η Αλ Χιλάλ κατέθεσε ήδη πρόταση ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ, την οποία όμως σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, θα απορρίψει η Παρί. Ο ίδιος αναφέρει πως η συμφωνία εξαρτάται από τον πρόεδρο των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί. Πάντως η Αλ Χιλάλ αναμένεται να επιστρέψει με νέα βελτιωμένη πρόταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τον ποδοσφαιριστή σύμφωνα με ρεπορτάζ του εξωτερικού είχαν ενδιαφερθεί επίσης Λίβερπουλ και Ατλέτικο Μαδρίτης. Για την ώρα πάντως δεν υπάρχει κάποια πρόταση από τις εν λόγω ομάδες. Τότε είχε αναφερθεί πως η Παρί θα ζητούσε ένα ποσό κοντά στα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Άραβες πήγαν στο Παρίσι να βρουν τον Εμπαπέ και τους έριξε... πόρτα! (vid)
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

11:13 - 27.07.2023

Οι Άραβες πήγαν στο Παρίσι να βρουν τον Εμπαπέ και τους έριξε... πόρτα! (vid)

Ο Κιλιάν Εμπαπέ παρά την εξωπραγματική πρόταση της Αλ Χιλάλ απάντησε αρνητικά στους εκπροσώπους της που ταξίδεψαν στο Παρίσι και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει την καριέρα στη Παρί.

Ο Βεράτι βρίσκεται στην Παρί Σεν Ζερμέν από τον Ιούλιο του 2012 όταν και αποκτήθηκε με 12 εκατομμύρια ευρώ από την Πεσκάρα. Έκτοτε ο 30χρονος έχει καταγράψει 416 συμμετοχές, με απολογισμό 11 γκολ και 61 ασίστ. Την περασμένη σεζόν ο Βεράτι μέτρησε μια ασίστ σε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.