«Έκλεισε» και Ιμπάνιεζ η Αλ Αχλί

Ρότζερ Ιμπάνιεζ

i

©PrtScr

«Έκλεισε» και Ιμπάνιεζ η Αλ Αχλί

Κώστας Τσιακλής 17:01 - 07.08.2023

Η Αλ Αχλί θα πραγματοποιήσει ακόμα μια δυνατή μεταγραφή αφού «έκλεισε» τον Ρότζερ Ιμπάνιεζ της Ρόμα.

Η Αλ Αχλί θα ολοκληρώσει σύντομα ακόμα μια ηχηρή μεταγραφή αφού έχει συμφωνήσει σε όλα με τη Ρόμα για την απόκτηση του Ρότζερ Ιμπάνιεζ. Σύντομα ανακοινώνεται και η μεταγραφή του Φρανκ Κεσί από τη Μπαρτσελόνα.

Οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας έχουν πάρει φόρα και δεν τους σταματάει πραγματικά κανείς. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «άνοιξε» το χορό των μεταγραφών τον περασμένο Ιανουάριο και πλέον ολοένα και περισσότεροι θα συνεχίσουν την καριέρα τους εκεί. Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που θα βρεθεί στα γήπεδα της Σαουδικής Αραβίας θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Ρότζερ Ιμπάνιεζ.

Όπως αναφέρει ο έγκριτος δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η Αλ Αχλί συμφώνησε σε όλα με τη Ρόμα για την απόκτηση του Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού. Σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ το deal έκλεισε στα 28,5 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία όμως θα ανέλθουν πάνω από τριάντα μαζί με τα μπόνους. Ο Ιμπάνιεζ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως θα υπογράψει συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Πέραν του Ιμπάνιεζ σύντομα θα ανακοινωθεί και η μεταγραφή του Φρανκ Κεσί από τη Μπαρτσελόνα. Ο Ιβοριανός μέσος βρίσκεται ήδη στο Παρίσι, όπου θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ο Κεσί θα υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το 2026 ενώ η Μπαρτσελόνα θα βάλει στα ταμεία της 15 εκατομμύρια ευρώ.

Όλες οι μεταγραφές της Αλ Αχλί

Αυτές οι δύο μεταγραφές θα ανεβάσουν τον αριθμό των δυνατών προσθηκών στις έξι. Νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι αποκτήθηκε ο Ρομπέρτο Φιρμίνο ως ελεύθερος, ο Εντουάρντ Μεντί με 18,5 εκατομμύρια ευρώ από την Τσέλσι, ο Άλαν Σεν Μαξιμέν με 27 εκατομμύρια ευρώ από τη Νιούκαστλ και ο Ριγιάντ Μαχρέζ με 35 εκατομμύρια ευρώ από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Πέραν αυτών η Αλ Αχλί απέκτησε ως ελεύθερους τους Σουμαϊχάν Αλ Ναμπίτ, Φαχάντ Αλ Ρασίντι, Μπασάμ Αλ Χουραϊγί, Αμπντουλάχ Οταίφ και Μαρκάο. Η Αλ Αχλί πήρε και νέο προπονητή αφού ανακοινώθηκε ο Ματίας Γέσλε που βρισκόταν στη Σάλτσμπουργκ.