Πρόταση της Αλ Αχλί στη Μπαρτσελόνα για Κεσί - Κλείνει η συμφωνία των δύο ομάδων

Φρανκ Κεσί

i

©PrtScr

Πρόταση της Αλ Αχλί στη Μπαρτσελόνα για Κεσί - Κλείνει η συμφωνία των δύο ομάδων

Κώστας Τσιακλής 19:34 - 03.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:40 - 07.08.2023

Η Αλ Αχλί θέλει να ολοκληρώσει ακόμα μια δυνατή μεταγραφή και κατέθεσε πρόταση στη Μπαρτσελόνα για τον Φρανκ Κεσί. Κοντά σε συμφωνία οι δύο ομάδες.

Η Αλ Αχλί θέλει να πραγματοποιήσει ακόμα μια ηχηρή μεταγραφή και έχει καταθέσει πρόταση στη Μπαρτσελόνα για τον Φρανκ Κεσί. Η συμφωνία φέρεται να είναι κοντά με τους «μπλαουγκράνα» να είναι έτοιμοι να τον παραχωρήσουν.

Οι ομάδες της Σαουδικής Αραβίας έχουν πάρει φόρα και δεν τους σταματάει πραγματικά κανείς. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο «άνοιξε» το χορό των μεταγραφών τον περασμένο Ιανουάριο και πλέον ολοένα και περισσότεροι θα συνεχίσουν την καριέρα τους εκεί. Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής που θα βρεθεί στα γήπεδα της Σαουδικής Αραβίας θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Φρανκ Κεσί.

Η Αλ Χιλάλ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του και κατέθεσε πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ στη Μπαρτσελόνα, η οποία σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ετοιμάζεται να την αποδεχθεί. Συγκεκριμένα ο Ρομάνο αναφέρει πως η συμφωνία είναι πολύ κοντά, με τους «μπλαουγκράνα» να είναι έτοιμοι να τον πουλήσουν. Ο Κεσί πάντως έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο Κεσί βρίσκεται στη Μπαρτσελόνα από το περασμένο καλοκαίρι όταν και αποκτήθηκε ως ελεύθερος. Στο παρελθόν είχε αγωνιστεί επίσης σε Μίλαν, Αταλάντα και Τζέσενα. Με τους Καταλανούς πραγματοποίησε 43 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και μέτρησε τρία γκολ και τρεις ασίστ. Φυσικά κατέκτησε μαζί με τους υπόλοιπους το πρωτάθλημα και το ισπανικό σούπερ καπ.

Οι μεταγραφές της Αλ Αχλί μέχρι τώρα

Αυτή θα είναι η πέμπτη μεγάλη μεταγραφή για την Αλ Αχλί. Νωρίτερα μέσα στο καλοκαίρι αποκτήθηκε ο Ρομπέρτο Φιρμίνο ως ελεύθερος, ο Εντουάρντ Μεντί με 18,5 εκατομμύρια ευρώ από την Τσέλσι, ο Άλαν Σεν Μαξιμέν με 27 εκατομμύρια ευρώ από τη Νιούκαστλ και ο Ριγιάντ Μαχρέζ με 35 εκατομμύρια ευρώ από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Πέραν αυτών η Αλ Αχλί απέκτησε ως ελεύθερους τους Σουμαϊχάν Αλ Ναμπίτ, Φαχάντ Αλ Ρασίντι και Αμπντουλάχ Οταίφ. Η Αλ Αχλί πήρε και νέο προπονητή αφού ανακοινώθηκε ο Ματίας Γέσλε που βρισκόταν στη Σάλτσμπουργκ.