Πέδρι: «Θέλω να μείνω και να γίνω αρχηγός της Μπαρτσελόνα»

Πέδρι

i

©printscreen

Πέδρι: «Θέλω να μείνω και να γίνω αρχηγός της Μπαρτσελόνα»

Κατηγορηματικός σε όλα τα σενάρια για πιθανή αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα ήταν ο Πέδρι, ξεκαθαρίζοντας πως βλέπει το μέλλον του στην ομάδα της καρδιάς του.

Ένα παιδί που έφτασε στη Βαρκελώνη πριν τέσσερα χρόνια, τον Σεπτέμβριο του 2019 και δεν θέλει με τίποτα να αποχωριστεί τον σύλλογο που αγαπά. Αυτός είναι ο 20χρονος Πέδρι, που αρνείται κάθε συζήτηση για αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα

Όπως δήλωσε στην ισπανική εφημερίδα La Vanguardia, πρέπει να συμβούν πάρα πολλά πράγματα για να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, προσθέτοντας επίσης τα εξής: «Θα μείνω εδώ για πολλά χρόνια. Στον σύλλογο των ονείρων μου. Στόχος μου είναι να γίνω αρχηγός της Μπαρτσελόνα και να αγωνιστώ στο νέο Spotify Camp Nou». 

Το όνομα του έχει συνδεθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα με την Παρί Σεν Ζερμέν, στο «τιμόνι» της οποίας βρίσκεται από φέτος ο Ισπανός Λουίς Ενρίκε. Η Παρί έχει ήδη κάνει μεταγραφική κίνηση από μια εκ των δύο υπερδυνάμεων της χώρας, φέρνοντας στο Παρίσι τον Μάρκο Ασένσιο από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πέδρι είναι ένα ακόμα όνομα που ακούστηκε για μια πιθανή μετακίνηση από την Μπαρτσελόνα για την Παρί, μετά από αυτό του Ουσμάν Ντεμπελέ που φαίνεται να έχει συμφωνήσει να επιστρέψει στην χώρα του, αφού επικοινώνησε την απόφαση του στον Τσάβι.

«Ο Ντεμπελέ είπε το ναι στην Παρί και πλέον απομένει η συμφωνία με την Μπαρτσελόνα»
LIGUE 1

08:48 - 31.07.2023

«Ο Ντεμπελέ είπε το ναι στην Παρί και πλέον απομένει η συμφωνία με την Μπαρτσελόνα»

Η πλευρά του Ουσμάν Ντεμπελέ συμφώνησε με την Παρί Σεν Ζερμέν για τη μεταγραφή του παίκτη στη Γαλλία, ωστόσο πλέον απομένει και το «οκ» της Μπαρτσελόνα με σκοπό να πραγματοποιηθεί το deal.

Όλα αυτά την ώρα που η Μπαρτσελόνα διαψεύδει τις φήμες για την ρήτρα του Πέδρι, αναφέροντας ότι το ποσό των 110 εκατομμυρίων ευρώ που ακούγεται δεν έχει βάση. Η ρήτρα του Ισπανού μέσου, ανέρχεται στο 1 δις ευρώ.