Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε τη Ρεάλ σε φιλικό με έξι δοκάρια! - Πρωταγωνιστής ο νεαρός Λόπεθ (vid)

Μπαρτσελόνα

i

©PrtScr

Η Μπαρτσελόνα συνέτριψε τη Ρεάλ σε φιλικό με έξι δοκάρια! - Πρωταγωνιστής ο νεαρός Λόπεθ (vid)

Κώστας Τσιακλής 08:00 - 30.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:51 - 30.07.2023

Η Μπαρτσελόνα με πρωταγωνιστή τον 20χρονο Φερμίν Λόπεθ θριάμβευσε με 3-0 επί της Ρεάλ Μαδρίτης σε φιλικό αγώνα που έγινε στις ΗΠΑ. Στο ματς υπήρξαν επίσης και έξι δοκάρια!

Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης «συγρκούστηκαν» σε φιλική αναμέτρηση στο Ντάλας με τους «μπλαουγκράνα» να είναι οι νικητές με το εμφατικό 3-0. Την παράσταση έκλεψε ο νεαρός Φερμίν Λόπεθ ενώ στο παιχνίδι υπήρξαν και έξι δοκάρια!

Η ομάδα του Τσάβι ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς και είχε δοκάρι με το σουτ-βολέ του Οριόλ Ρομέου στο 4’. Οι Καταλανοί προηγήθηκαν στο 15’ με τον Ουσμάν Ντεμπελέ έπειτα από μια όμορφη κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει πέντε λεπτά αργότερα όμως η εκτέλεση πέναλτι του Βινίσιους κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Τερ Στέγκεν. Ακολούθως στο 32’ ο Γερμανός τερματοφύλακας σταμάτησε εντυπωσιακά την εκτέλεση φάουλ του Ροντρίγκο. Στο 37’ οι «μερένγκες» στάθηκαν ξανά άτυχες αφού σε φάση διαρκείας είχαν δύο δοκάρια με τους Βινίσιους και Μπέλιγχαμ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την απόκρουση του Κουρτουά σε τετ-α-τετ του Ντεμπελέ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο για τη Ρεάλ, δηλαδή με δοκάρι. Αυτή τη φορά την οριζόντια δοκό βρήκε με δυνατό σουτ ο Αουρέλιεν Τσουαμενί. Κάπου εκεί ανέλαβε δράση το νεαρό ταλέντο της Μπαρτσελόνα, Φερμίν Λόπεθ, που την περασμένη σεζόν ήταν δανεικός στη Λινάρες της τρίτης κατηγορίας. Ο 20χρονος Ισπανός πέρασε στο παιχνίδι στο 66’ και περίπου 20 λεπτά αργότερα έκανε το 2-0 με ωραίο σουτ εκτός περιοχής.

Στο 87’ ο Βινίσιους μπήκε με αξιώσεις στην περιοχή όμως είχε το έκτο δοκάρι στην αναμέτρηση. Δύο λεπτά αργότερα ο Χοσέλου αστόχησε με κεφαλιά ενώ ο Λόπεθ στο 90’ σέρβιρε το 3-0 στον Φεράν Τόρες.

Από το παιχνίδι δεν έλειψαν και τα νεύρα, τα οποία προκάλεσε ο Φράνκι Ντε Γιόνγκ που έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα από πίσω πάνω στον Έντερ Μιλιτάο. Έπειτα από το φάουλ όπως ήταν αναμενόμενο ακολούθησε σύρραξη με τους πιο ψύχραιμους να προσπαθούν να επαναφέρουν την τάξη. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολλανδός μέσος τιμωρήθηκε και με κίτρινη κάρτα.