Σουάρες: «Νιώθω ότι την επόμενη χρονιά δεν θα μπορώ να παίξω»

Λουίς Σουάρες

i

©PrtScr

Σουάρες: «Νιώθω ότι την επόμενη χρονιά δεν θα μπορώ να παίξω»

Κώστας Τσιακλής 10:41 - 30.07.2023

Ο Λουίς Σουάρες φαίνεται να είναι αβέβαιος για το μέλλον του αφού νιώθει πως ίσως να μην μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο τη νέα χρονιά.

Ο Λουίς Σουάρες παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη αφού έκανε γνωστό πως θα λύσει το συμβόλαιο του με τη Γκρέμιο ένα χρόνο νωρίτερα (Δεκέμβριο του 2023 αντί τον ίδιο μήνα του 2024) λόγω της φυσικής του κατάστασης αλλά και ενός προβλήματος στο γόνατο. Παράλληλα επιβεβαίωσε και το ενδιαφέρον της Ίντερ Μαϊάμι λέγοντας πως η ομάδα του MLS απευθύνθηκε στο σύλλογο όπου ανήκει.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός διέπρεψε στα γήπεδα της Ευρώπης τα τελευταία χρόνια με τη φανέλα των Γκρόνιγκεν, Άγιαξ, Λίβερπουλ, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης όμως πλέον η ηλικία του τον έφερε στη Βραζιλία και συγκεκριμένα στη Γκρέμιο.

Ο Σουάρες δήλωσε ουσιαστικά αβέβαιος για το μέλλον του αφού ανέφερε πως νιώθει ότι δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί τη νέα σεζόν λόγω της φυσικής του κατάστασης και ενός προβλήματος στο γόνατο. Γι' αυτό άλλωστε ανακοίνωσε και ότι θα λύσει το συμβόλαιο του με τη Γκρέμιο ένα χρόνο νωρίτερα από το αναμενόμενο. Συγκεκριμένα ο 36χρονος άσος είπε τα εξής:

«Νιώθω ότι την επόμενη χρονιά δεν θα μπορέσω να παίξω λόγω της φυσικής μου κατάστασης και των υψηλών απαιτήσεων του πρωταθλήματος Βραζιλίας, γι' αυτό ο σύλλογος κι εγώ έχουμε μιλήσει για τη λήξη του συμβολαίου μου έναν χρόνο νωρίτερα.

Αυτό θα ήταν τον Δεκέμβριο. Ο σύλλογος συμφώνησε και τους είμαι ευγνώμων. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να παίζω κάπου αλλού, γιατί έχω ένα χρόνιο πρόβλημα με το γόνατό μου που όλοι γνωρίζετε.

Ζητάω από τους οπαδούς της Γκρέμιο να εκτιμήσουν το γεγονός ότι έχουν έναν 37χρονο παίκτη που παίζει πάντα παρόλο που πονάει πολύ στο γόνατό του. Αυτό είναι το μόνο που ζητάω».

«Η Ίντερ Μαϊάμι μίλησε με την Γκρέμιο»

Επίσης ο Σουάρες επιβεβαίωσε και τις φήμες που ήθελαν την Ίντερ Μαϊάμι να ενδιαφέρεται για την περίπτωση του. Ο Ουρουγουανός έκανε σαφές πως ο σύλλογος του MLS δεν μίλησε μαζί του αλλά μόνο με τη Γκρέμιο. «Γνωρίζω καλά ότι η Ίντερ Μαϊάμι μίλησε με την Γκρέμιο και ότι ο σύλλογος τούς είπε ότι έχω συμβόλαιο. Μπορώ να πω ότι η Ίντερ Μαϊάμι δεν έχει μιλήσει μαζί μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.