Σαουδική Αραβία καλεί Ζοάο Φέλιξ (vid)

Ζοάο Φέλιξ

i

©printscreen

Σαουδική Αραβία καλεί Ζοάο Φέλιξ (vid)

Ορέστης Καδδάς 13:01 - 07.08.2023

Έναν ακόμα Πορτογάλο έχουν βάλει στο μάτι τους οι ομάδες τις Σαουδικής Αραβίας, με τον Ζοάο Φέλιξ αυτή τη φορά να είναι ο στόχος της Αλ Χιλάλ.

Σε ένα ακόμα μεταγραφικό «σίριαλ» του καλοκαιριού εμπλέκονται πλέον οι Σαουδάραβες, με την Αλ Χιλάλ να ενδιαφέρεται έντονα για τον «φευγάτο» Ζοάο Φέλιξ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Φέλιξ δεν έχει κρύψει την θέλησή του να φύγει από την Ατλέτικο, με την Μπαρτσελόνα να αποτελεί τον επιθυμητό προορισμό του. Δηλώσεις που τον έχουν κάνει σε μεγάλο βαθμό ανεπιθύμητο στην ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε. Ωστόσο, με τον σύλλογο της Βαρκελώνης να αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα με το FFP (Financial Fair Play) η υπόθεση του δεν προχωράει αρκετά γρήγορα και έτσι η Αλ Χιλάλ βρήκε πρόσφορο έδαφος. 

Σημαντικό ρόλο σε αυτό φαίνεται να παίζει και ο Ζόρζε Ζεσούς, που θέλει διακαώς τον συμπατριώτη του στην ομάδα του. Η προσφορά του συλλόγου από το Ριάντ φαίνεται να είναι για δανεισμό ενός χρόνου. Ο 23χρόνος πάντως επιθυμεί να παραμείνει στην Ευρώπη, αλλά όσο δεν βρίσκει ομάδα η Σαουδική Αραβία αποτελεί πάντα μια επιλογή. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι ότι θα αποχωρήσει από την Ατλέτικο.

Εάν τελικά γίνει η μεταγραφή αυτή ο Φέλιξ θα βρει έναν ακόμα συμπατριώτη του στην Αλ Χιλάλ, τον Ρούμπεν Νέβες. Το συμβόλαιό του πάντως με την ομάδα της Μαδρίτης λήγει το 2027 και επομένως είναι σίγουρο ότι όποια ομάδα θελήσει τελικά να τον αποκτήσει θα πρέπει να βάλει βαθιά στην τσέπη το χέρι.

Αλ Χιλάλ, Αλ Νασρ, Ιτιχάντ και όχι μόνο: Ποιες είναι οι super-teams που δημιουργήθηκαν στη Σαουδική Αραβία
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

14:30 - 02.08.2023

Αλ Χιλάλ, Αλ Νασρ, Ιτιχάντ και όχι μόνο: Ποιες είναι οι super-teams που δημιουργήθηκαν στη Σαουδική Αραβία

Η Σαουδική Αραβία έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας με τον έναν μετά τον άλλον τους ποδοσφαιρικούς αστέρες της Ευρώπης να πηγαίνουν στην Αραβική Χερσόνησο.

Ο Ζοάο Φέλιξ την χρονιά που μας πέρασε, έπαιξε τόσο στην Ισπανία όσο και στην Αγγλία. Το πρώτο μισό το πέρασε στην Ατλέτικο, στην οποία και ανήκει έχοντας μικρό χρόνο συμμετοχής και 4 γκολ. Έτσι, το χειμώνα θέλοντας να βρει ομάδα όπου θα είναι βασικός, «ταξίδεψε» στο Λονδίνο για λογαριασμό της Τσέλσι. Το ντεμπούτο του ήταν επεισοδιακό με τον ίδιο να αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα απέναντι στη Φούλαμ. Στους «Μπλε» είχε θέση βασικού και πραγματοποίησε αρκετά καλές εμφανίσεις ξεχώριζοντας με την τεχνική του κατάρτιση μέσα στην μετριότητα της περσινής Τσέλσι, σημειώνοντας 4 γκολ σε ένα σύνολο που όμως σκόραρε με το σταγονόμετρο.