Ο Μπερνάρντο Σίλβα ζήτησε από τον Γκουαρδιόλα να φύγει από την Μάντσεστερ Σίτι για την Μπαρτσελόνα

Μπερνάρντο Σίλβα και Πεπ Γκουαρδιόλα

i

©Μπερνάρντο Σίλβα & Πεπ Γκουαρδιόλα/PrtScr

Ο Μπερνάρντο Σίλβα ζήτησε από τον Γκουαρδιόλα να φύγει από την Μάντσεστερ Σίτι για την Μπαρτσελόνα

Κώστας Τόπας 10:34 - 07.08.2023

Να αποχωρήσει άμεσα από την Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως επιθυμεί ο Μπερνάρντο Σίλβα, ο οποίος φρόντισε να το ξεκαθαρίσει και στον προπονητή του, Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Μπερνάρντο Σίλβα φαίνεται πως κάνει ό,τι περνάει από το χέρι προκειμένου να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με την «Mundo Deportivo», ο Πορτογάλος εξτρέμ μίλησε πρόσφατα στον Πεπ Γκουαρδιόλα για να του εκφράσει την επιθυμία του να φύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι αυτό το καλοκαίρι. 

Ο πρώην Μονεγάσκος θέλει να ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα, η οποία τον έχει θέσει ως προτεραιότητά της στις μεταγραφές για να να αντικαταστήσει τον Ουσμάν Ντεμπελέ που φεύγει για την Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, ο αγγλικός σύλλογος αντιστέκεται αυτή τη στιγμή σε μια αποχώρηση του Πορτογάλου διεθνή μεσοεπιθετικού.

Ο Γκουαρδιόλα θέλει να μείνει

Σύμφωνα με αρκετά ΜΜΕ, οι Άγγλοι έχουν ήδη αρνηθεί μια πρώτη πρόταση από την Μπαρτσελόνα. Και ο Πεπ Γκουαρδιόλα υποστήριξε δημόσια ότι ήθελε ο παίκτης του να παραμείνει αυτή τη σεζόν. 

«Ο Γουόκερ είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και ελπίζω να μπορέσει να μείνει. Αν κάποιος τον θέλει, πρέπει να το πει στον σύλλογο. Το ίδιο ισχύει και για τον Μπερνάρντο, θέλουμε να μείνει γιατί είναι σημαντικός για εμάς», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός μετά την ήττα της ομάδας του από την Άρσεναλ στο Community Shield.

Έξι χρόνια μετά την άφιξή του στη Μάντσεστερ Σίτι από τη Μονακό, ο Μπερνάρντο Σίλβα πιστεύει ότι έχει κερδίσει το δικαίωμα να φύγει από τον σύλλογο για μια νέα πρόκληση. Το περασμένο καλοκαίρι, είχε ήδη διατηρηθεί από τους Πολίτες, ενώ η Μπαρτσελόνα εξέταζε ήδη την περίπτωσή του.