Ο Γκουαρδιόλα έκανε spoiler (;) για τη νέα σεζόν: «Έχω χάσει τρία σερί Community Shield και μετά παίρνω την Premier League!» (vid)

Πεπ Γκουαρδιόλα

i

PrtScr

Ο Γκουαρδιόλα έκανε spoiler (;) για τη νέα σεζόν: «Έχω χάσει τρία σερί Community Shield και μετά παίρνω την Premier League!» (vid)

Κώστας Τόπας 09:21 - 07.08.2023 / Ανανεώθηκε: 09:23 - 07.08.2023

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν κατάφερε να κερδίσει το Community Shield με τη Μάντσεστερ Σίτι, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, αλλά η απάντησή του στην ερώτηση που του τέθηκε, ήταν… αφοπλιστική.

Η Άρσεναλ επικράτησε με 4-1 της Μάντσεστερ Σίτι στη διαδικασία των πέναλτι και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην Αγγλία. Οι «κανονιέρηδες» επέστρεψαν από την κόλαση αφού έχαναν μέχρι και το 10ο λεπτό των καθυστερήσεων της κανονικής διάρκειας του αγώνα αλλά στο τέλος έφυγαν με την κούπα στα χέρια.

Ετσι, ο Πεπ Γκουαρδιόλα είδε γι' ακόμη μία φορά τη Μάντσεστερ Σίτι να ηττάται στο Community Shield από την Άρσεναλ, και το κακό του εν λόγω «θεσμού» να… τριτώνει. Πρόπερσι ήταν η Λέστερ η οποία κέρδισε τους Πολίτες με 1-0. Την περυσινή σεζόν ανέλαβε τα ηνία η Λίβερπουλ, επικρατώντας με 3-1. Φέτος, η Άρσεναλ σκόραρε στο φινάλε και ήταν πιο ψύχραιμη στην διαδικασία των πέναλτι.

Τους τρεις χαμένους τελικούς στο Community Shield κλήθηκε να σχολιάσει ο Πεπ Γκουαρδιόλα αι η απάντησή του ήταν πράγματι… αφοπλιστική.

«Έχω χάσει τρία Community Shield στη σειρά και έχω κερδίσει τρεις σερί φορές την Premier League!», είπε χαρακτηριστικά ο Ισπανός τεχνικός κάνοντας (;) spoiler, με φόντο τη νέα σεζόν.