Ο Χάαλαντ έδειξε τα τρία του δάχτυλα στους οπαδούς της Άρσεναλ (vid)

Έρλινγκ Χάαλαντ

i

©glomex

Ο Χάαλαντ έδειξε τα τρία του δάχτυλα στους οπαδούς της Άρσεναλ (vid)

Κώστας Τσιακλής 21:29 - 06.08.2023

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Έρλινγκ Χάαλαντ, την ώρα που αποχωρούσε από τον αγωνιστικό χώρο έδειξε τα τρία του δάχτυλα στους οπαδούς της Άρσεναλ.

Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετώπισε την Άρσεναλ στο Community Shield ωστόσο δεν κατάφερε να πανηγυρίσει το τέταρτο της τρόπαιο το τελευταίο τρίμηνο. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ πάντως την ώρα που έβγαινε αλλαγή φρόντισε να υπενθυμίσει στους οπαδούς των «κανονιέρηδων» το τρεμπλ της περασμένης σεζόν. 

Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ λοιπόν διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Community Shield με στόχο να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στην Αγγλία. Τελικά νικητές αναδείχθηκαν οι «κανονιέρηδες», οι οποίοι επικράτησαν στη διαδικασία των πέναλτι με 4-1 (1-1 κανονική διάρκεια). 

Στο 64' ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποφάσισε να αποσύρει από το παιχνίδι τον Έρλινγκ Χάαλαντ και να περάσει στη θέση του τον Κόουλ Πάλμερ. Κατά τη διάρκεια της αλλαγής του Νορβηγού επιθετικού οι οπαδοί της Άρσεναλ αποδοκίμαζαν και η αντίδραση του 23χρονου ήταν επική. Συγκεκριμένα ο Χάαλαντ θέλησε να πικάρει τους Λονδρέζους και έτσι τους έδειξε τα τρία δάχτυλα, προφανώς για να τους υπενθυμίσει το τρεμπλ που κατέκτησε την περασμένη σεζόν η ομάδα του. Πάντως αυτή ήταν και η μοναδική φορά που ο Νορβηγός έκανε αισθητή την παρουσία του στο παιχνίδι. Δείτε το στιγμιότυπο: