Απών από το φιλικό της Μπράιτον ο Καϊσέδο - Πιέζει για τη μεταγραφή του

Μόισες Καϊσέδο

i

©Intime

Απών από το φιλικό της Μπράιτον ο Καϊσέδο - Πιέζει για τη μεταγραφή του

Κώστας Τσιακλής 16:25 - 06.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:28 - 06.08.2023

Ο Μόισες Καϊσέδο απουσιάζει από την αποστολή της Μπράιτον για το φιλικό με τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο μέσος από το Εκουαδόρ πιέζει για τη μεταγραφή του, την ώρα που οι συζητήσεις των «γλάρων» με την Τσέλσι συνεχίζονται.

Ένα από τα σήριαλ του καλοκαιριού αποτελεί η περίπτωση του Μόισες Καϊσέδο. Ο μέσος από το Εκουαδόρ έμεινε εκτός αποστολής στο φιλικό της Μπράιτον και πιέζει να αποχωρήσει από την ομάδα. Οι διαπραγματεύσεις των «γλάρων» με την Τσέλσι συνεχίζονται ωστόσο η στάση τους παραμένει άκαμπτη.

Η Τσέλσι πέρασε σε νέα εποχή μετά την έλευση του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο και τουλάχιστον 12 παίκτες έχουν περάσει ήδη την πόρτα της εξόδου. Από την άλλη μεταγραφή στο «Στανφορντ Μπριτζ» έχουν πάρει μεταξύ άλλων οι Κρίστοφερ Ενκουνκού, Νίκολας Τζάκσον, Άξελ Ντισασί, Ρόμπερτ Σάντσεθ και Λέσλι Ουγκοτσούκβου.

Ένας από τους διακαής πόθους των «μπλε» είναι ο Μόισες Καϊσέδο της Μπράιτον. Η Τσέλσι επέστρεψε πρόσφατα στη διεκδίκηση του με νέα βελτιωμένη πρόταση όμως και πάλι η απάντηση των «γλάρων» φέρεται να ήταν αρνητική. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, η προσφορά των Λονδρέζων ήταν 93 εκατομμύρια ευρώ. Υπενθυμίζουμε ότι η Μπράιτον είχε απορρίψει και μια πρόταση αξίας 81,5 εκατομμυρίων ευρώ αφού θεώρησαν ότι το ποσό ήταν πολύ μικρότερο από την αποτίμησή τους για τον μέσο από το Εκουαδόρ.

Σε νεότερες εξελίξεις ο ποδοσφαιριστής πιέζει για την αποχώρηση του και έμεινε εκτός αποστολής στο φιλικό της Μπράιτον με τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Οι διαπραγματεύσεις των «γλάρων» με την Τσέλσι συνεχίζονται ωστόσο η Μπράιτον συνεχίζει να ζητάει ένα μεγαλύτερο ποσό από αυτά που έχουν προσφέρει μέχρι στιγμής οι Λονδρέζοι.

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που η περίπτωση του Καϊσέδο οδηγεί σε σήριαλ αφού τον περασμένο Ιανουάριο η Άρσεναλ είχε κάνει τα πάντα για να τον αποκτήσει όμως τελικά δεν κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Μπράιτον. Για τον ποδοσφαιριστή είχαν ενδιαφερθεί επίσης οι Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως και τότε, έτσι και τώρα ο Καϊσέδο είχε πιέσει για να φύγει ωστόσο τελικά έμεινε και ανανέωσε και το συμβόλαιο του μέχρι το 2027.

Ο Καϊσέδο βρίσκεται στη Μπράιτον από τον Φεβρουάριο του 2021, όταν και αποκτήθηκε με πέντε εκατομμύρια ευρώ από την Ιντεπετιέντε. Την αμέσως επόμενη σεζόν ο 21χρονος μέσος είχε δοθεί δανεικός για ένα εξάμηνο στη βελγική Μπέρσοτ. Τελικά επέστρεψε τον Ιανουάριο του 2022 και έπειτα δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Ο Καϊσέδο έφτασε τις 53 συμμετοχές και έχει απολογισμό δύο γκολ και τρεις ασίστ. Επίσης κατάφερε να καθιερωθεί στην Εθνική Εκουαδόρ και βρέθηκε κανονικά στα γήπεδα του Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο.